Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
Buna ziua!
Va scriu in legatura cu o problema de sanatate a tatalui meu.
De ceva timp acuza dureri de urechi. Nu s-a prezentat la medic pana acum o saptamana si ceva, cand a observat ca avea si dificultati de inghitire, de vorbire si ca pastilele luate fara recomandare, nu il mai ajutau. I s-a recomandat sa faca biopsie, (trimis cu diagnostic tumoare limba baza limba) si CT. La biopsie s-a scris papilom, iar la CT concluzii - Voluminos proces expansiv lingual invaziv in oro/hipofaringe, valecule, epiglota, valul palatin.Adenopatii cervicale bilaterale.Lacune cronice in nucleii bazali stingi; Corzile vocale, cartilajele tiroid si cricoid au aspect in limite normale. Ce inseamna? Se poate opera? De o saptamana sta doar pe mancaruri pasate si se refuza internarea de catre medicul care l-a consultat,. la care suntem asteptati peste cateva zile pentru citire rezultate..
Multumesc!
Va scriu in legatura cu o problema de sanatate a tatalui meu.
De ceva timp acuza dureri de urechi. Nu s-a prezentat la medic pana acum o saptamana si ceva, cand a observat ca avea si dificultati de inghitire, de vorbire si ca pastilele luate fara recomandare, nu il mai ajutau. I s-a recomandat sa faca biopsie, (trimis cu diagnostic tumoare limba baza limba) si CT. La biopsie s-a scris papilom, iar la CT concluzii - Voluminos proces expansiv lingual invaziv in oro/hipofaringe, valecule, epiglota, valul palatin.Adenopatii cervicale bilaterale.Lacune cronice in nucleii bazali stingi; Corzile vocale, cartilajele tiroid si cricoid au aspect in limite normale. Ce inseamna? Se poate opera? De o saptamana sta doar pe mancaruri pasate si se refuza internarea de catre medicul care l-a consultat,. la care suntem asteptati peste cateva zile pentru citire rezultate..
Multumesc!
1 comentarii
este foarte probabil sa fie o formatiune tumorala la baza limbii
se trateaza in Clinica de chirurgie ORO- Maxilo-faciala... ( nu la ORL _)
se trateaza in Clinica de chirurgie ORO- Maxilo-faciala... ( nu la ORL _)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 3Durere insuportabila in urechea dreapta, dati-mi un sfat?
- 7Un sfat ceva... durere la ureche de la curent
- 8M-am intors de la mare cu dureri de urechi
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 5Durere in gat care pleaca spre urechi
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 4dificultate la inghitit
- 2amigdale marite + miros neplacut
- 1Durere de ureche
- 1Dureri de urechii!
- 19intepaturi ureche
- 3Durere in gat
- 1Sinuzita persistenta
- 2Durere usoară a urechii
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 7Durere ureche.
- 2Durere ureche
Mai multe informații despre: Durere de urechi durerea de ureche inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: