Dificultate la inghitirea propriei salive
Am si eu o problema de un an intampin o dificultate la inghitirea propriei salive si tremur am impresia ca ma strange cineva de gat cred ca este pe fond psihic pt ca acum un an un pacient cu schizophrenie a sarit sa ma stranga de gat dar si fratele mamei mele. Ce pot face apare senzatia de blocaj. Am citit despre stresul posttraumatic si am toate simptomele de acolo dar nu stiu 100%. Daca vorbesc cu un psiholog sa ii spun toate traumele ma va ajuta sa ma descarc? Presupun ca costa mult cateva sedinte sa ma asculte eu nu am nici mama sa vorbesc. Cineva sa ii spun chiar si online sa au face to face sa scap odata de toate amintirile. Ma simt ca intr o colivie o pasare ce nu poate zbura libera ca un detinut inchis intr o celula
2 comentarii
Buna ziua
Adresați va unui medic psihiatru sau psiholog in contract cu casa de asigurări consultul și consilierea sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie
Adresați va unui medic psihiatru sau psiholog in contract cu casa de asigurări consultul și consilierea sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie
E important să rezolvați cât mai repede aceste traume ca să nu vă afecteze pe viitor. Luați trimitere de la medicul de familie către o policlinică de stat care are psihiatru și psiholog, ca să nu plătiți.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 3imi raman alimente in gat
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 4Nas infundat, tiuit in urechea dreapta, pocnitura la inghitire
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 5Durere la inghitire, imposibilitate de a manca
- 2durere persistenta in gat, de abia pot inghiti
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 4nod în gat, disconfort la inghitire
- 0Posibil amigdalita
- 1Ma doare cand inghit si am observat cv in gat
- 2Dificultati la inghitire
- 0Lipsa eructație
- 2Hernia hiatală, tratament, operație
- 10Dificultate la înghițire+ senzația ca mâncarea ajunge in nas când înghit