Ansa de intestin subtire
Data fiind o jena in zona cecului, dupa un control ginecologic, colonoscopie facuta anul trecut, la o ecografie abdominala, medicul a remarcat:
"Änsa de intestin subtire, coafeaza cecul. In fosa iliaca dreapta ansa de intestin este situata la 10 mm de suprafata dermica", aceasta dupa ce a verificat analiza colonoscopica, analizele de sange facute anul trecut. Mentionez ca am fost operata de apendicita in ianuarie 1990, deci nu mai am apendice.
Practic este o jena sacaitoare care radiaza undeva in spate, fara greturi. (am si RMN facut in zona abdominala, nimic alarmant in urma acestuia). Medicul mi-a dat o reteta cu Digex forte+Meteospasmyl.
Fiind diagnosticata cu tulburare depresiv-anxioasa, recunosc ca ma cam agit, drept pentru care as dori si eu o parere:
Este cazul sa continui investigatiile in acest sens?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
"Änsa de intestin subtire, coafeaza cecul. In fosa iliaca dreapta ansa de intestin este situata la 10 mm de suprafata dermica", aceasta dupa ce a verificat analiza colonoscopica, analizele de sange facute anul trecut. Mentionez ca am fost operata de apendicita in ianuarie 1990, deci nu mai am apendice.
Practic este o jena sacaitoare care radiaza undeva in spate, fara greturi. (am si RMN facut in zona abdominala, nimic alarmant in urma acestuia). Medicul mi-a dat o reteta cu Digex forte+Meteospasmyl.
Fiind diagnosticata cu tulburare depresiv-anxioasa, recunosc ca ma cam agit, drept pentru care as dori si eu o parere:
Este cazul sa continui investigatiile in acest sens?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
1 comentarii
Bună ziua.
Operație clasica sau laparoscopică ?
Dat fiind faptul că aveți apendicul scos, este normal ca să se facă aderențe peritoneale în acea zonă. Așa că o ansă intestinală văzută
la ecografie, nu e un lucru alarmant atâta timp cât nu dă complicații ( grețuri, vărsături, tulburări de tranzit ).
Dacă debutează unul din aceste simptome, solicitați un consult chirurgical.
Operație clasica sau laparoscopică ?
Dat fiind faptul că aveți apendicul scos, este normal ca să se facă aderențe peritoneale în acea zonă. Așa că o ansă intestinală văzută
la ecografie, nu e un lucru alarmant atâta timp cât nu dă complicații ( grețuri, vărsături, tulburări de tranzit ).
Dacă debutează unul din aceste simptome, solicitați un consult chirurgical.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poate fi o forma de cancer?
- 4dupa o colonoscopie recomandare conizatie
- 3aparatul cu care se face colonoscopie este steril?
- 5scaun neformat si boala Crohn in familie
- 3Crohn - colonoscopie - contraindicatie Fortrans
- 3colon iritabil, aproape in fiecare dimineata ma trezesc cu crampe la burta
- 7Buletin histopatologic
- 4adenocarcinom rectal tubulovilos
- 0Cancerul de colon
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 1colonoscopia
- 1Colonoscopie
- 0Colonoscopie si menstruatie?
- 2Colonoscopie - sunt diabetica cu insulina de 32 de ani
- 0Dureri abdominale dupa colonoscopie.
- 0Intestin care nu se lipeste
- 0Colonoscopie - ileon nevizualizat
Mai multe informații despre: Intestinul subtire Colonoscopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: