Durere foarte tare in gat la inghitire
Salut, acum doua zile eram foarte bine, dar m-am trezit noaptea cu o durere, sa zicem medie, in gat, am adormit iar, si dimineata incepuse sa ma doara mai tare, mi-am dat cu spray, iar dupa-amiaza am luat strepsils, si vazand ca parca ma doare mai tare, am mers la doctor.Mi-a zis ca am gatul foarte rosu si mi-a dat brufen si inca ceva(nu stiu cum se numeste)de pus in ceai.Asta era cam pe la 6.Am mers acasa si am luat ce mi-a dat doctorul, si dupa 30 de min, durerea a disparut aproape de tot, Apoi, inainte sa ma culc, pe la 11:30, a inceput sa ma doara din nou.Am adormit relativ repede, si m-am trezit din nou, noaptea.Durerea era si mai mare. Mi-am dat iar cu spray si am luat un brufen, apoi m-am culcat la loc.M-am trezit dimineata si am luat si miere cu propolis, durerea a mai crescut.Apoi i-am zis la mama sa mearga sa imi ieie antibiotic, mai exact augmentin. Am luat augmentin, apoi m-am culcat si m-am trezit acum o ora.Durerea a crescut.Ma doare gatul cand imi intorc capul si cand inghit saliva parca nu se duce, adica simt ca se blocheaza in gat si am si saliva foarte vascoasa si se produce o cantitate mai mare in gura.S-a uitat si mama in gat si mi-a zis ca este rosu aproape pana in cerul gurii si mai jos in gat, intr-o parte zice ca sunt ca niste puncte albe, iar pe ouletul ala din gura am niste bubite rosii.Tin sa mentionez ca am 13 ani, si tot ce am scris este adevarat si nu este nimic exagerat.Chiar sunt speriat.
1 comentarii
Trebuie să vizitezi un medic ORL. Posibil să fi amigdalită și faringită.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere in git si torace
- 7ajutati-ma va rog daca puteti!
- 3dureri de gat... de la bere rece, scaldat in apa rece, curent de la santier
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 19durere acuta in gat
- 1durere persistenta in gat
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 1Problema Durere in gat
- 1durere in gat
- 1Durere in gat si febra
- 1Durere in gat dupa interventie la masea