durere groaznica la urinat
buna ziua.va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.sotul meu are o problema la urinat.cand urineaza i se blocheaza muschiul de sub testicule (nu stiu daca ma exprim corect cand spun ca se blocheaza) si il apuca niste dureri groaznice iar dupa ce trec aceste dureri si termina de urinat mai elimina cateva picaturi dar fara sa vrea in sensul ca nu se poate controla. va rog frumos sa ne ajutati si pe noi. sa ne spuneti macar unde sa mergem sau daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema si stie despre ce e vorba sa ne dea si noua un sfat. va multumim
3 comentarii
Meregtzi la un medic homeopat. Exista un remediu homeopat care vindeca astfel de probleme f,. rapid si fara efecte secundare. Daca nu cunoasteti nici un medic homeopat scrieti-mi.
Multumesc ca mi-ati raspuns dar problema este ca noi nu ne aflam in tara momentan si nici prea curand nu putem veni.ce ne sfatuiti? va multumesc.
Medici homeopati sunt in toata lumea. Daca nu avetzi posibilitatea scrieti-mi un email si va ajut eu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa operatia de fribron, mi-a aparut o galma si am dureri la urinare
- 2am o umezeala a pieli penisului interioara putim mirositoare si jenanta se simt mancarimi usoare
- 7durere si usturime la urinare
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 2ma doare cind urinez..
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 1durere la urinare
- 0Usturime puternica la urinat
- 0Problema urinare
- 0Problema Umflatura Penis
- 1Mancarime zona genitala
- 2Durere la ejaculare și durere la sân
- 0Durere la urinare
- 0Dureri cumplite dupa operatie
- 0Durere de stomac după urinare
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 4Infectie urinara
- 2Durere si usturime la urinare si in timpul actului sexual
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
Mai multe informații despre: Durerea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: