Durere genunchi adolecenta
Buna ziua!
Fata mea de 13 ani s a întors din tabăra cu durere la genunchiul drept. Ziua următoare și celălalt genunchi a devenit dureros. Sunt 5 zile și durerea persista la urcatul, coborâtul scărilor, când se ridică în picioare. Momentan doar am masat o cu crema diclofenac. Acum durerea este fix sub genunchi. Ea nu este o fetiță foarte activa, iar în tabăra chiar a făcut mișcare, a mers chiar și 10 km.intr o zi. Înainte de tabără a avut o iritație pe picioare de la soare, fara mâncărimi, nu știu dacă există legătură, dar am zis sa precizez, altfel starea ei este buna. Ce sa fac in situația asta?
Mulțumesc!
Fata mea de 13 ani s a întors din tabăra cu durere la genunchiul drept. Ziua următoare și celălalt genunchi a devenit dureros. Sunt 5 zile și durerea persista la urcatul, coborâtul scărilor, când se ridică în picioare. Momentan doar am masat o cu crema diclofenac. Acum durerea este fix sub genunchi. Ea nu este o fetiță foarte activa, iar în tabăra chiar a făcut mișcare, a mers chiar și 10 km.intr o zi. Înainte de tabără a avut o iritație pe picioare de la soare, fara mâncărimi, nu știu dacă există legătură, dar am zis sa precizez, altfel starea ei este buna. Ce sa fac in situația asta?
Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Este foarte probabila o tendinopatie patelara, inflamatie tendinoasa datorata efortului fabulos facut.
Ar fi utila o examinare clinica la ortopedul pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Este foarte probabila o tendinopatie patelara, inflamatie tendinoasa datorata efortului fabulos facut.
Ar fi utila o examinare clinica la ortopedul pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un raspuns urgent...durere de genunchi
- 3Durere la genunchiul stâng
- 3Durere la genunchi acuta
- 21Durere dupa cazatura pe genunchi
- 6Regiunea poplitee stanga.. ce as putea sa fac?
- 1Lovitura la genunchi
- 13durere genunchi de la fotbal
- 5durere genunchi de doua saptamani
- 1Lovitura genunchi stang
- 4Umflarea piciorului stang
- 2Durere la genunchi
- 2Durere in spatele genunchiului si incheietura mana dreapta
- 2Durere genunchi - ?
- 0Dureri Genunchi
- 2Durere musculara in spatele genunchiului stang
- 7"Durere" genunchi
- 3Condropatie grad IV, leziune degenerativă grad III