Umflatura mica sub genunchi

Buna ziua!
Acum 2 luni am cazut intr-un genunchi, la fotbal, pe o suprafata mai dura (covor sintetic, dar foarte tocit). Pe moment nu prea imi mai simteam genunchiul, dar dupa cateva minute mi-am revenit si am terminat si meciul respectiv, doar ca sangeram in zona rotulei. Doar ca dupa acea intamplare, observ ca mi-a aparut sub rotula (la vreo 4 cm) o mica protuberanta, ca o gâlma, tare, care doare la atingere. (Nu avea legatura cu sangerarea in zona rotulei).
Am fost la un medic ortoped care mi-a recomandat sa ma ung cu un gel si sa iau niste pastile timp de o saptamana. N-a trecut.
Ma doare daca apas pe umflatura, iar daca ma las cu greutatea corpului pe piciorul respectiv si daca ma ridic din pozitie de genuflexiune simt intepaturi in zona umflaturii. Mai nou simt un mic discomfort si cand merg mai repede sau urc scarile. Nu ma doare daca misc, sucesc, invart, intind piciorul. Pot sa joc fotbal 2 ore fara sa ma doara, doar ca seara simt niste dureri. Sunt zile in care pare mai mica, iar in altele pare ca s-a marit. Sunt zile in care
Ce imi puteti recomanda? Multumesc!
Acum 2 luni am cazut intr-un genunchi, la fotbal, pe o suprafata mai dura (covor sintetic, dar foarte tocit). Pe moment nu prea imi mai simteam genunchiul, dar dupa cateva minute mi-am revenit si am terminat si meciul respectiv, doar ca sangeram in zona rotulei. Doar ca dupa acea intamplare, observ ca mi-a aparut sub rotula (la vreo 4 cm) o mica protuberanta, ca o gâlma, tare, care doare la atingere. (Nu avea legatura cu sangerarea in zona rotulei).
Am fost la un medic ortoped care mi-a recomandat sa ma ung cu un gel si sa iau niste pastile timp de o saptamana. N-a trecut.
Ma doare daca apas pe umflatura, iar daca ma las cu greutatea corpului pe piciorul respectiv si daca ma ridic din pozitie de genuflexiune simt intepaturi in zona umflaturii. Mai nou simt un mic discomfort si cand merg mai repede sau urc scarile. Nu ma doare daca misc, sucesc, invart, intind piciorul. Pot sa joc fotbal 2 ore fara sa ma doara, doar ca seara simt niste dureri. Sunt zile in care pare mai mica, iar in altele pare ca s-a marit. Sunt zile in care
Ce imi puteti recomanda? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme genunchi
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 2durere de genunchi!
- 3Durere genunchi
- 5Durere genunchi de un an
- 11durere genunchi
- 4am dureri in ambii genunchi la urcatul scarilor
- 2Durere genunchi!
- 1durere de genunchi dupa bai fierbinti
- 3condropatie
- 3Dureri la genunchi
- 4Umflatura genunchi drept care ma inteapa cand merg
- 1Lovitura genunchi stang
- 3Durere genunchi - ce poate fi?
- 4Genunchi strambi si dureri
- 0Dureri de genunchi
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
- 1Diagnostic radiografie la genunchi
- 3Durere in zona genunchiului
Mai multe informații despre: Durere de genunchi umflatura la genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: