ajutati-ma va rog daca puteti!
La multi ani!stiu ca sunteti ocupati, diseara e noaptea de revelion dar poate va faceti putin timp si pt mine.baietelul meu are 4ani si 2 luni, sa trezit cu durere de git, am mers la medic si a spus ca are rinolaringita sau faringita ceva de genul asta.mia spus sai dau la 12 ore un comprimat de spiramicina(rovamycine)1, 5mil.u.i.am citit prospectul si acolo scrie ca e pt copii peste 6 ani.iam dat prima pastiluta totusi ce spuneti e bine?sau poate sa o dau in jumate.copilul are aproximativ 15 kg.ajutati-ma!multumesc
7 comentarii
este bine asa.
nu trebue sa micsorati doza
dar
trebue sa.i mai dati si nurofen
si pastilute de supt.. sau un sprei cu tantum verde.
nu trebue sa micsorati doza
dar
trebue sa.i mai dati si nurofen
si pastilute de supt.. sau un sprei cu tantum verde.
Va multumesc mult.Un an nou fericit!!!
D-lui dr. Fluieraru Valeriu,
De anul nou sa va ninga cu bucurii, sa fiti inzapeziti de fericire, sa va inghete toate necazurile, dar sa va ramina mereu sufletul cald si frumos.
La multi ani !!
De anul nou sa va ninga cu bucurii, sa fiti inzapeziti de fericire, sa va inghete toate necazurile, dar sa va ramina mereu sufletul cald si frumos.
La multi ani !!
lalal..
LA MULTI ANI. SANATOSI SI FERICITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI. SANATOSI SI FERICITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pt. Dr. Flueraru Valeriu
Buna seara,
Aproape toata iarna am avut o stare febrila, nas infundat secretii nazale sanguinolente, dureri de cap, gat etc - o stare generala proasta- am luat la un moment dat augmentin o cura lunga, m-am ameliorat cumva, dar pt. putin timp. Starea dinainte a revenit. Acum iau din nou antibiotic (am incercat cu amoxicilina 1000gr/ 8 h, dar nu a fost eficient, am dat pe augmentin 1g /12 h, si iau si in prezent.
Anul trecut am facut vaccin antigripal in nov. si nu am avut probleme toata iarna. Anul acesta nu am mai facut acel vaccin.
Mama era alergica la unele medicamente. Ea a decedat in tinerete dupa administrarea a 2 fiole Polidin, la un interval de 1-2 ore.
Am nevoie si eu de acest vaccin? Mi-e teama sa-l fac. Dar raceala ma necajeste aproape pe tot parcursul anului (imi curge nasul si vara; uneori, in public, mi-e jena de acest lucru).
Mai mentionez ca sunt o fire f. dornica sa ies in natura...dar nu s-a intamplat mai multi ani din cauza activitatilor mele in spatiul inchis.
Multumesc mult pentru sfat.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Buna seara,
Aproape toata iarna am avut o stare febrila, nas infundat secretii nazale sanguinolente, dureri de cap, gat etc - o stare generala proasta- am luat la un moment dat augmentin o cura lunga, m-am ameliorat cumva, dar pt. putin timp. Starea dinainte a revenit. Acum iau din nou antibiotic (am incercat cu amoxicilina 1000gr/ 8 h, dar nu a fost eficient, am dat pe augmentin 1g /12 h, si iau si in prezent.
Anul trecut am facut vaccin antigripal in nov. si nu am avut probleme toata iarna. Anul acesta nu am mai facut acel vaccin.
Mama era alergica la unele medicamente. Ea a decedat in tinerete dupa administrarea a 2 fiole Polidin, la un interval de 1-2 ore.
Am nevoie si eu de acest vaccin? Mi-e teama sa-l fac. Dar raceala ma necajeste aproape pe tot parcursul anului (imi curge nasul si vara; uneori, in public, mi-e jena de acest lucru).
Mai mentionez ca sunt o fire f. dornica sa ies in natura...dar nu s-a intamplat mai multi ani din cauza activitatilor mele in spatiul inchis.
Multumesc mult pentru sfat.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
trebue neaparat sa faci o radiografie SAF.. sa mergi cu EA la ORL
dupa rezolvarea problemelor nazale.. posibil O sinuzita ! care necesita alt tratament decat Antibiotice!!!
dupa rezolvarea problemellor acute o sa vaorbim despre un tratament naturist pentru imunitate.. si no sa fie cazul sa faci acel vaccin de care tii frica
dupa rezolvarea problemelor nazale.. posibil O sinuzita ! care necesita alt tratament decat Antibiotice!!!
dupa rezolvarea problemellor acute o sa vaorbim despre un tratament naturist pentru imunitate.. si no sa fie cazul sa faci acel vaccin de care tii frica
Va multumesc mult, d-le Dr. Flueraru Valeru. Voi face ce mi-ati recomandat.
Multa sanatate si inca o data, multumiri!
Multa sanatate si inca o data, multumiri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 10faringita sau amigdalita
- 3Dureri in gat si in piept
- 2Durere în gât persistentă
- 3Probleme gat, flegma.
- 28dureri gat si ceafa persistente, doresc sfat ORL!
- 16faringita granuloasa
- 1durere in gat
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 2Tuse, durere in gat
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 0Durere in gat și amigdalite umflate
- 4Durere persistenta in gat
- 0Senzatie de jena in gat
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 5Durere in gat, jena, gat umflat
- 15Dureri în git pe partea stinga
- 1Durere în gat persistenta
Mai multe informații despre: Faringita durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: