Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri
Buna ziua!
Eu am hipermobilitate, scolioza cervicala de mica(pare ca este ereditara.. are si mama, a avut si bunica), scolioza toracala, iar lombar inca nu am investigat, o miopie de -4.5 care e in crestere de cand eram mica, dureri cervicale, dureri de genunchi, durere la incheietura piciorului cu bazinul.
As dori sa fac mai multe investigatii medicale sa aflu daca acestea pot fi simptoame ale altor boli/sindroame(EDS, sindromul Marfan, sindromul Stickler, etc.).
Am fost la un Doctor Reumatolog care nu avea multe cunostinte despre cum se testeaza aceste sindroame, dar mi-a spus sa merg la fizioterapie si sa nu fac inca investigatii ca sunt tanara(29 de ani), dar as dori insa sa le fac.
Credeti ca ma puteti ajuta in legatura cu asta? Sau aveti o recomandare a unui doctor care are experienta in acest domeniu?
Multumesc anticipat!
Eu am hipermobilitate, scolioza cervicala de mica(pare ca este ereditara.. are si mama, a avut si bunica), scolioza toracala, iar lombar inca nu am investigat, o miopie de -4.5 care e in crestere de cand eram mica, dureri cervicale, dureri de genunchi, durere la incheietura piciorului cu bazinul.
As dori sa fac mai multe investigatii medicale sa aflu daca acestea pot fi simptoame ale altor boli/sindroame(EDS, sindromul Marfan, sindromul Stickler, etc.).
Am fost la un Doctor Reumatolog care nu avea multe cunostinte despre cum se testeaza aceste sindroame, dar mi-a spus sa merg la fizioterapie si sa nu fac inca investigatii ca sunt tanara(29 de ani), dar as dori insa sa le fac.
Credeti ca ma puteti ajuta in legatura cu asta? Sau aveti o recomandare a unui doctor care are experienta in acest domeniu?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Probabil la spitalul militar veti gasi doctori ce cunosc aceste sindroame, sau universitar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cifoza si scolioza
- 1miopie
- 4Miopie care a crescut.. se mai poate vindeca?
- 2Scolioza
- 6nelamurire: vreau sa dau la Academie si am miopie
- 7Nu ma pot obisnui cu ochelarii
- 6albul ochiului nu este chiar alb, mai degraba albastru
- 2operatie corectarea miopiei
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 5Nu stiu ce sa mai cred!! Scolioza.grava sau nu?
- 2Miopie copil 15 ani
- 2Discopatie cervicala scolioza dorso-lombara
- 0Defect de vedere-indemnizatie de handicap
- 1Miopie
- 2Sindromul hipermobilităţii ligamentare
- 0Scolioza dubla, am 21 de ani
- 1Talpa amortita
Mai multe informații despre: Miopia Scolioza cifoscolioza hipermobilitatea articulara Sindromul hipermobilitatii articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: