Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri

Buna ziua!
Eu am hipermobilitate, scolioza cervicala de mica(pare ca este ereditara.. are si mama, a avut si bunica), scolioza toracala, iar lombar inca nu am investigat, o miopie de -4.5 care e in crestere de cand eram mica, dureri cervicale, dureri de genunchi, durere la incheietura piciorului cu bazinul.
As dori sa fac mai multe investigatii medicale sa aflu daca acestea pot fi simptoame ale altor boli/sindroame(EDS, sindromul Marfan, sindromul Stickler, etc.).
Am fost la un Doctor Reumatolog care nu avea multe cunostinte despre cum se testeaza aceste sindroame, dar mi-a spus sa merg la fizioterapie si sa nu fac inca investigatii ca sunt tanara(29 de ani), dar as dori insa sa le fac.
Credeti ca ma puteti ajuta in legatura cu asta? Sau aveti o recomandare a unui doctor care are experienta in acest domeniu?
Multumesc anticipat!
Eu am hipermobilitate, scolioza cervicala de mica(pare ca este ereditara.. are si mama, a avut si bunica), scolioza toracala, iar lombar inca nu am investigat, o miopie de -4.5 care e in crestere de cand eram mica, dureri cervicale, dureri de genunchi, durere la incheietura piciorului cu bazinul.
As dori sa fac mai multe investigatii medicale sa aflu daca acestea pot fi simptoame ale altor boli/sindroame(EDS, sindromul Marfan, sindromul Stickler, etc.).
Am fost la un Doctor Reumatolog care nu avea multe cunostinte despre cum se testeaza aceste sindroame, dar mi-a spus sa merg la fizioterapie si sa nu fac inca investigatii ca sunt tanara(29 de ani), dar as dori insa sa le fac.
Credeti ca ma puteti ajuta in legatura cu asta? Sau aveti o recomandare a unui doctor care are experienta in acest domeniu?
Multumesc anticipat!
1 comentarii

Probabil la spitalul militar veti gasi doctori ce cunosc aceste sindroame, sau universitar.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 2Scolioza
- 2miopia se poate corecta cu operatia cu laser?
- 3pete ca arcul de cerc in exteriorul irisului
- 3tensiune oculara
- 1exista remediu homeopat pentru miopie?
- 3consultatie tratament scolioza
- 2miopie cu aparitia unor pete albe pe globul ocular
- 0in ce consta operatia de miopie
- 2miopia
- 0Miopie
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 3Scolioza. Dureri multiple permanente
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 0Miopie, tensiune oculara
- 2Miopie.
- 0Scolioza operație
- 1Radiografie
- 0Exercitii recomandate pentru scolioza
- 0Scolioza lombara dextroconcava
Mai multe informații despre: Miopia Scolioza cifoscolioza hipermobilitatea articulara Sindromul hipermobilitatii articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: