Durere in gat care pleaca spre urechi

Buna ziua,
Marti m-a lovit din plin o 'raceala' - stare febrila si o puternica durere de cap. Am zis ca e gripa si m-am tratat ca atare: paracetamol, coldrex, nurofen stop grip si ceva pentru cap. Nu sunt in tara, n-am apucat sa-mi masor temperatura, pot doar spune ca m-am simtit ca si cum as avea febra. Marti nu m-am ridicat din pat.
Miercuri dimineata febra a slabit dar pe parcursul zilei s-a instalat o durere de gat insistenta care pleca si inspre urechi, uneori simtind cum pulseaza spre urechi. Ma doare cand inghit, e un chin sa mananc. Azi cred ca pe langa durerea aceasta a reaparut si febra. Am dormit si m-am trezit mai proaspat dar durerea tot insista. Nu tusesc si nu stranut.
Va rog ce-mi puteti recomanda ?
Multumesc
Marti m-a lovit din plin o 'raceala' - stare febrila si o puternica durere de cap. Am zis ca e gripa si m-am tratat ca atare: paracetamol, coldrex, nurofen stop grip si ceva pentru cap. Nu sunt in tara, n-am apucat sa-mi masor temperatura, pot doar spune ca m-am simtit ca si cum as avea febra. Marti nu m-am ridicat din pat.
Miercuri dimineata febra a slabit dar pe parcursul zilei s-a instalat o durere de gat insistenta care pleca si inspre urechi, uneori simtind cum pulseaza spre urechi. Ma doare cand inghit, e un chin sa mananc. Azi cred ca pe langa durerea aceasta a reaparut si febra. Am dormit si m-am trezit mai proaspat dar durerea tot insista. Nu tusesc si nu stranut.
Va rog ce-mi puteti recomanda ?
Multumesc
5 comentarii

posibil viroza sa se complicat cu o amigdalita
luati tantumm verde de supt, multa gargara si ceiuri calde de baut, ,
daca in 2 zile nu e mai bine. o sa fie cazul de antibiotic
luati tantumm verde de supt, multa gargara si ceiuri calde de baut, ,
daca in 2 zile nu e mai bine. o sa fie cazul de antibiotic

Multumesc frumos pentru raspuns.
amigdalele mi -au fost scoase cand eram copil.
am luat azi dintr-i farmacie BIO PAROX (la recomandarea farmacistului )- spray cu antibiotic. Imediat dupa folosire parca mai slabeste durerea dar dupa 2h reincepe. Nu am pofta de mancare si nu pot dormi. N-am mai dormit de luni.
Am incercat si gargara - cu sare - si parca mai mult ma irita dar voi continua.
Multumesc,
amigdalele mi -au fost scoase cand eram copil.
am luat azi dintr-i farmacie BIO PAROX (la recomandarea farmacistului )- spray cu antibiotic. Imediat dupa folosire parca mai slabeste durerea dar dupa 2h reincepe. Nu am pofta de mancare si nu pot dormi. N-am mai dormit de luni.
Am incercat si gargara - cu sare - si parca mai mult ma irita dar voi continua.
Multumesc,

buna ziua,
azi am fost la un doctor care mi-a spus la fel, ca am amigdalita. mi-a prescris penicilina si tantum verde. am inceput deci azi cu penicilina. sper sa vad peste wknd rezultatul.
I-am spus si dnei doctor ca amigdalele mi-au fost scoase la 2 ani si mi-a spus ca ea le vede si ca vede niste pete albe. Sunt un pic bulversat :)
azi am fost la un doctor care mi-a spus la fel, ca am amigdalita. mi-a prescris penicilina si tantum verde. am inceput deci azi cu penicilina. sper sa vad peste wknd rezultatul.
I-am spus si dnei doctor ca amigdalele mi-au fost scoase la 2 ani si mi-a spus ca ea le vede si ca vede niste pete albe. Sunt un pic bulversat :)

faci poze cu gatul tau.. unde sa se vada bine locul amigadlelor si le trimiti pe adresa mea de hotmail

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ma dor urechile dupa ce am fost la mare!
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 1Durere de ureche tot cu masea si cap
- 2Durere, usturime permanenta in gat
- 2Durere mare in gat si amigdale marite
- 1durere in gat
- 0Durere ureche masea gat
- 6durere in gat
- 0durere urechea dreapta urgent
- 1Durere in gat
- 1Sinuzita persistenta
- 1Simt ca mor din cauza gingiilor