Durere in gat care pleaca spre urechi
Buna ziua,
Marti m-a lovit din plin o 'raceala' - stare febrila si o puternica durere de cap. Am zis ca e gripa si m-am tratat ca atare: paracetamol, coldrex, nurofen stop grip si ceva pentru cap. Nu sunt in tara, n-am apucat sa-mi masor temperatura, pot doar spune ca m-am simtit ca si cum as avea febra. Marti nu m-am ridicat din pat.
Miercuri dimineata febra a slabit dar pe parcursul zilei s-a instalat o durere de gat insistenta care pleca si inspre urechi, uneori simtind cum pulseaza spre urechi. Ma doare cand inghit, e un chin sa mananc. Azi cred ca pe langa durerea aceasta a reaparut si febra. Am dormit si m-am trezit mai proaspat dar durerea tot insista. Nu tusesc si nu stranut.
Va rog ce-mi puteti recomanda ?
Multumesc
Marti m-a lovit din plin o 'raceala' - stare febrila si o puternica durere de cap. Am zis ca e gripa si m-am tratat ca atare: paracetamol, coldrex, nurofen stop grip si ceva pentru cap. Nu sunt in tara, n-am apucat sa-mi masor temperatura, pot doar spune ca m-am simtit ca si cum as avea febra. Marti nu m-am ridicat din pat.
Miercuri dimineata febra a slabit dar pe parcursul zilei s-a instalat o durere de gat insistenta care pleca si inspre urechi, uneori simtind cum pulseaza spre urechi. Ma doare cand inghit, e un chin sa mananc. Azi cred ca pe langa durerea aceasta a reaparut si febra. Am dormit si m-am trezit mai proaspat dar durerea tot insista. Nu tusesc si nu stranut.
Va rog ce-mi puteti recomanda ?
Multumesc
5 comentarii
posibil viroza sa se complicat cu o amigdalita
luati tantumm verde de supt, multa gargara si ceiuri calde de baut, ,
daca in 2 zile nu e mai bine. o sa fie cazul de antibiotic
luati tantumm verde de supt, multa gargara si ceiuri calde de baut, ,
daca in 2 zile nu e mai bine. o sa fie cazul de antibiotic
Multumesc frumos pentru raspuns.
amigdalele mi -au fost scoase cand eram copil.
am luat azi dintr-i farmacie BIO PAROX (la recomandarea farmacistului )- spray cu antibiotic. Imediat dupa folosire parca mai slabeste durerea dar dupa 2h reincepe. Nu am pofta de mancare si nu pot dormi. N-am mai dormit de luni.
Am incercat si gargara - cu sare - si parca mai mult ma irita dar voi continua.
Multumesc,
amigdalele mi -au fost scoase cand eram copil.
am luat azi dintr-i farmacie BIO PAROX (la recomandarea farmacistului )- spray cu antibiotic. Imediat dupa folosire parca mai slabeste durerea dar dupa 2h reincepe. Nu am pofta de mancare si nu pot dormi. N-am mai dormit de luni.
Am incercat si gargara - cu sare - si parca mai mult ma irita dar voi continua.
Multumesc,
buna ziua,
azi am fost la un doctor care mi-a spus la fel, ca am amigdalita. mi-a prescris penicilina si tantum verde. am inceput deci azi cu penicilina. sper sa vad peste wknd rezultatul.
I-am spus si dnei doctor ca amigdalele mi-au fost scoase la 2 ani si mi-a spus ca ea le vede si ca vede niste pete albe. Sunt un pic bulversat :)
azi am fost la un doctor care mi-a spus la fel, ca am amigdalita. mi-a prescris penicilina si tantum verde. am inceput deci azi cu penicilina. sper sa vad peste wknd rezultatul.
I-am spus si dnei doctor ca amigdalele mi-au fost scoase la 2 ani si mi-a spus ca ea le vede si ca vede niste pete albe. Sunt un pic bulversat :)
faci poze cu gatul tau.. unde sa se vada bine locul amigadlelor si le trimiti pe adresa mea de hotmail
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere ureche stanga
- 7problema cu urechea
- 6Streptococ beta-hemolitic de grup C
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 5extirparea amigdalelor, durere groaznice in gat
- 1dureri in gat, candida bucala
- 4tuse, durere in gat, sange
- 2Durere acuta in gat
- 1durere in gat
- 3Durere ciudata in gat.
- 1Am o durere in zona urechii drepte!
- 1Dureri de urechi
- 1Durere de gât
- 1Durere (intepaturi) in spatele urechii
- 4Durere in gat de aprox. un an
- 2Durere in gat, limba si maxilar
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 4Durere persistenta in spatele urechii
- 1Dureri de gat frecvente
- 2Presiune si durere urechea dreapta insotita de scaderea auzului
Mai multe informații despre: durerea in gat durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: