durere de urechi
Buna ziua.
Mi-am operat baietelul de 4 ani si jumatate de amigdale si polipi saptamana trecuta, joi. De 2 nopti se trezeste si plange, de fapt urla, ca il dor urechile. Si ziua imi spune, doar daca il intreb. Am fost la medic si mi s-a spus ca totul e in regula si gatul se vindeca bine. Va rog sa-mi spuneti, daca poate fi cu totul altceva si nu mi se spune. Si ce pot sa fac?
Mi-am operat baietelul de 4 ani si jumatate de amigdale si polipi saptamana trecuta, joi. De 2 nopti se trezeste si plange, de fapt urla, ca il dor urechile. Si ziua imi spune, doar daca il intreb. Am fost la medic si mi s-a spus ca totul e in regula si gatul se vindeca bine. Va rog sa-mi spuneti, daca poate fi cu totul altceva si nu mi se spune. Si ce pot sa fac?
2 comentarii
daca ati fost la medic si sa constatat ca timpanul arata bine, nu este o otita...atunci durerile provin de la muschii faringelui, care dupa interventie sunt inflamati iar un cap[at al muschilor se fixeaza pe mastoida...transmitind durerea spre ureche.
Va recomand sa.i luati SEPTOGAL sau tantum verde... comprimate ce au efect de anestezie locala..si ii dati sa le tina in gura seara.
Va recomand sa.i luati SEPTOGAL sau tantum verde... comprimate ce au efect de anestezie locala..si ii dati sa le tina in gura seara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 7durere ureche stanga
- 7problema cu urechea
- 8Durere de ureche si nas infundat
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 3o problema cu gatul, urechea capul in partea dreapta...
- 4durere ureche
- 1otita copil 5 ani faza incipienta
- 2durere de ureche, este infundata si simt ca si cum as avea apa in ea
- 1Durere de ureche
- 2durere de urechie însoțită de dureri dentale
- 8Intrebare ganglion si durere ureche
- 5Otoragia, durere ureche si stare subfebrila
- 19intepaturi ureche
- 1Durere ureche
- 1Durere in interiorul urechii drepte
- 0Durere ureche
- 0Amigdala dreapta umflata, durere de ureche la frig.
- 1Durere exterioara ambele urechi
Mai multe informații despre: durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: