dureri groaznice de spate
am dureri de spate groaznice de cel putin 5 ani ma doare toata coloana nu pot sta in picioare dar nici pe scaun am facut radiografie si scrie la concluzii modificari incipiente de spondiloza toracala, mici osteofite anterioare in etajul toracal mijlociu.anul trecut am fost la doctor in constanta si mi a spus ca am scolioza cu fibromialgie nu mai stiu ce sa fac de dureri va rog sa ma sfatuiti.va multumesc anticipat
2 comentarii
cautati un neurochirurg care sa va examineze si probabil va trebui sa faceti un RMN
buna ariana,
si mie mi s-a dat acest diagnostic de fibromialgie, a debutat cu dureri groaznice de spate, musculatura contracturata, iar din iulie 2012 cu dureri groaznice de picioare de la genunchi in jos, care intre timp s-au mai ameliorat.insa sunt in permanenta obosita si cu o stare f.proasta.
tu cum de mai simti de atunci ?
si mie mi s-a dat acest diagnostic de fibromialgie, a debutat cu dureri groaznice de spate, musculatura contracturata, iar din iulie 2012 cu dureri groaznice de picioare de la genunchi in jos, care intre timp s-au mai ameliorat.insa sunt in permanenta obosita si cu o stare f.proasta.
tu cum de mai simti de atunci ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme cu spatele
- 2am o durere ciudata in spate, la nivelul toracelui
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 6am motive de ingrijorare?
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 6durere de spate partea dreapta sus..sunt foarte speriata:((
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 1Dureri de spate
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 1dureri de spate foarte dese...
- 2dureri de spate
- 6artroza lombara
- 1durerea in spate
- 1Durere de spate, posibil altceva?
- 2Durere spate
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
- 5Durere de spate
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: