Durere de penis

Buna ziua.Am si eu o problema.Iubitul meu de la un timp are dureri de penis.Nu vrea sa mergem la medic..nu stiu ce sa fac, daca puteti sa ma ajutati cu cateva sugestii.Multumesc
5 comentarii

Buna ziua,
Pot exista multe cauze ale acestor dureri: o infectie, o trauma a penisului (o lovitura), o pozitie gresita in timpul zilei/noptii, o pozitie gresita in timpul actului sexual etc. Pot exista situatii in care durerea din zona penisului sa vina din alta parte (sa iradieze), ca de exemplu poate sa fie o durere de coloana vertebrala lombara.
Daca nu il intereseaza ce se intampla cu penisul lui lasati-l sa sufere in continuare...Chiar asta puteti sa-i spuneti: nu este indeajuns de "barbat" ca sa mearga la medic?
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Pot exista multe cauze ale acestor dureri: o infectie, o trauma a penisului (o lovitura), o pozitie gresita in timpul zilei/noptii, o pozitie gresita in timpul actului sexual etc. Pot exista situatii in care durerea din zona penisului sa vina din alta parte (sa iradieze), ca de exemplu poate sa fie o durere de coloana vertebrala lombara.
Daca nu il intereseaza ce se intampla cu penisul lui lasati-l sa sufere in continuare...Chiar asta puteti sa-i spuneti: nu este indeajuns de "barbat" ca sa mearga la medic?
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog

Inteleg ca nu vrea. Sunt multi baieti cu probleme in aceasta zona care refuza vizita la medic. Totusi ar trebui sa il vada un medic urolog. Ati putea sa il ajutati facand dv un test al secretiei la ginecolog pentru a exclude posibilitatea unei infectii. Sa va faceti si testul Papanicolau.

A dat cautare pe Google dureri penis cauze ? Sunt articole specializate. Poate va dati seama de cauza impreuna.

Va multumesc pentru timpul acordat.Am sa incerc usor usor sa il conving ca e mai bine un control la ginecolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere penis
- 3Dureri cap penis
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 2Durere de penis
- 4preblema cu penisul
- 0Nu pot urina, si ma doare penisul!
- 5Durere penis. Posibila fractura?
- 1Prepuț problematic
- 2penis decent