Durere/senzatie de înțepătură în penis

15-12-2018
matei961
Nu este medic/terapeut
matei961
Bună,

Am 20 de ani și mă masturbez oarecum regulat, o dată la 2 zile (uneori poate mai rar). Ieri seara, după ejaculare, am simțit o senzație de presiune, ce seamană mai mult cu o înțepătură, în penis. Nu pot spune locație exactă, însă pare a fi pe cap sau în pielea prepuțului. Penisul arată normal, nu este umflat, nu am nicio iritație, iar când urinez nu simt nicio durere sau senzație de arsură. Această durere/discomfort nu este de asemenea constantă, ci doar când ating penisul în aceea zonă, sau dacă aplic puțină presiune pe acesta. Țin să spun că am mai avut o experiență/incident similar acum un an, însă durerea/discomfortul nu era la fel de intens, iar discomfortul a dispărut, în mod ironic, după ce m-am masturbat.

Ce a cauzat această senzație? Poate fi de la presiunea prea mare aplicată pe penis în timpul masturbării? Aș dori să știu ce ar trebui să fac. Va trece senzația/durerea/discomfortul (nu o pot clasifica într-un anumit mod) de la sine, renunțând la masturbare pentru o anumită perioadă de timp? Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: