"Galma" in interiorul penisului

In timpul actului sexual cu partenera mea acum cateva luni, mi s-a provocat o durere in urma unei miscari bruste iar dupa cateva zile mi s-a format o "galma" care se simte la palparea penisului, si simt o durere cand penisul este intr-o stare de erectie si il folosesc sexual, dureri la urinare/ejaculare tin sa specific ca nu am.Ce medic ar trebui sa consult? Va multumesc!
1 comentarii

Ce ai făcut man, cum ești, ai rezolvat. Te întreb, pentru ca și eu am acum o problema oarecum asemănătoare. În urma unui contact sexual mai intens. Mi.a apărut de 3 ș
Săptămâni un fel de umflatura, nu prea mare, sub capul penisului. Ma doare, nu prea rău, atunci când este în erectie. Am fost la urolog și mi.a spus ca n.am nimic... dar nu știu ce sa cred acum. Încă mai e dureroasa zona. Spune-mi dacă tu ai rezolvat.
Săptămâni un fel de umflatura, nu prea mare, sub capul penisului. Ma doare, nu prea rău, atunci când este în erectie. Am fost la urolog și mi.a spus ca n.am nimic... dar nu știu ce sa cred acum. Încă mai e dureroasa zona. Spune-mi dacă tu ai rezolvat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pe scrot mi-au aparut 5 umflaturi de marimea unei boabe de orez
- 3Nodul cu puroi.. de doua luni
- 6prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Umflatura pe glandul penisului
- 2Durere de penis
- 1Durere partea laterala a penisului
- 0Umflare penis dupa ciclism
- 1Umflatura in varful penisului
- 3Umflatura interna sub capul penisului
- 0Problema Umflatura Penis
- 1Am mai multe zone umflate in zona genitale
- 4Vanatai dupa o partidă de sex.
- 0Durere/senzatie de înțepătură în penis
- 1Ridicatura Tare Nedureroasa Sub Pielea PENISULUI cat Samburele de Strugure