durere de inima cand respir mai adanc
De fiecare data cand respir mai adanc, ma doare inima si nu am forta in mana stanga ce ma sfatuiti...
3 comentarii
Nu te supăra că intervin Zoli, dar ca să ai un răspuns după aşteptări, postează câteva date mai generale despre tine: vârstă, greutate, înălţime, stilul de viaţă, efort, alimentaţia etc. este mult mai uşor specialiştilor să-ţi dea un rezultat cât mai la obiect. Multă sănătate.
Am 20 ani greutate 80kg o inaltime de 1.84 fac culturim de 3 ani de zile.Durerea asta akum o sapt a aparut pana akum nu am avut probleme de sanatate
Buna seara!Am si eu o problema...Acum cateva zile am fost la urgenta pentru ca aveam pulsul marit...125 batai/minut...Mi-au dat jumatate de pastila de metoprolol si mi-am revenit.Mi-au facut si EKG si mi-a iesit bine dar de atunci si pana astazi am dureri in piept, ma doare muschiul iniimii parca si in spate asa...Iau niste pastile Vagostabyl, cate 2 pe zi...Cred ca sufar si de anxietate ca mereu gand ma inteapa/doare inima ma gandesc sa nu mor in somn sau sa patesc ceva...Sa ma duc la un cardiolog sa'mi fac o ecografie?Am nevoie de un raspuns...Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am o boala de inima?
- 5Ma doare inima?
- 3durere in inima
- 5cancerul plumonar cum se manifesta?
- 1dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 3dureri de inima
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 3Dureri in zona inimii
- 3Problema cu inima, va rog lamuriti'ma.
- 3bolnav inima
- 3Durere in zona inimi in partea stanga !!!
- 1Dureri in zona inimii si umar stang
- 1Probleme cu inima (de o luna de zile)
- 0Dureri de inima
- 0Durere in zona inimii
- 2Cât de rău ti-a ajuns durerea de inimă și cum a fost remediată?
- 0Durere inima De ce
- 2"Dureri" in zona inimii si lipsa de aer
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: