Durere de ceafa și tensiune
Buna ziua.
Am avut o experiența ciudata și mi-ar prinde bine o părere, de fapt și o alta părere.
Acum 3 zile subit am avut o presiune in ceafa. Mi-am măsurat tensiunea și indica 149 / 100 puls 76. Sincer m-am speriat, mi-am măsurat tensiunea din 10 in 10 minute asta din cauza faptului ca presiunea (arsura) de la ceafa nu ceda.
Bineînțeles ca am mers la un spital de urgentă din apropiere unde mi s-a spus de la început ca am un atac de panica. Tensiunea masura 147 / 94 puls 70. Analize de sânge, EKG, radiografie la cervicala. Toate analizele bune. Gâtul nu este stramb. Am primit tratament pentru diagnosticul de DVC.
Nu sunt lămurit cu acea presiune și tensiunea.
Menționez ca am dureri de coloana, dureri de cap, durere in omoplatul stâng și ceva amețeli. Știu ca
Am observat faptul ca atunci când stau in curent, când se răcește afara. îmi apar ceva simptome legate de dureri de umăr, roșu in gât, dureri de cap, dureri de mijloc.
Nu știu dacă trebuie sa fac anumite investigații, analize Etc. Mulțumesc
Am avut o experiența ciudata și mi-ar prinde bine o părere, de fapt și o alta părere.
Acum 3 zile subit am avut o presiune in ceafa. Mi-am măsurat tensiunea și indica 149 / 100 puls 76. Sincer m-am speriat, mi-am măsurat tensiunea din 10 in 10 minute asta din cauza faptului ca presiunea (arsura) de la ceafa nu ceda.
Bineînțeles ca am mers la un spital de urgentă din apropiere unde mi s-a spus de la început ca am un atac de panica. Tensiunea masura 147 / 94 puls 70. Analize de sânge, EKG, radiografie la cervicala. Toate analizele bune. Gâtul nu este stramb. Am primit tratament pentru diagnosticul de DVC.
Nu sunt lămurit cu acea presiune și tensiunea.
Menționez ca am dureri de coloana, dureri de cap, durere in omoplatul stâng și ceva amețeli. Știu ca
Am observat faptul ca atunci când stau in curent, când se răcește afara. îmi apar ceva simptome legate de dureri de umăr, roșu in gât, dureri de cap, dureri de mijloc.
Nu știu dacă trebuie sa fac anumite investigații, analize Etc. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri inima si cap
- 1Ce poate fi? presiune in partea din spate a capului, si cateodata durere de intensitate usoara
- 1Presiune in cap.
- 3Spondiloza sau altceva?
- 1Durere de cap la ceafa
- 2Vă rog ajutor, dureri de cap și stări de amețeală de o săptămână
- 3Durere la ceafa
- 2Durere intermitenta coaste, umar, ceafa si brat stang
- 1Durere ceafa
- 2Durere de cap
- 0Dureri de cap
- 1Artroză
- 1Durere in spatele capului
- 1Durere după cap