Durere de cap la ceafa

10-10-2020
Ioana1613
Nu este medic/terapeut
Ioana1613
Buna ziua!
De 3 zile aproximativ am o durere de cap in zona cefei care urca ca si intensitate spre varful capului si uneori resimt durerea in spatele urechii stangi si partea dreapta a maxilarului. Cel mai tare ma deranjeaza senzatia de presiune, de parca as avea o gramada de caramizi pe cap. Prima data am crezut ca e de la tensiune, apoi am crezut ca e din cauza oboselii. Am luat ibuprofen si m-am culcat. A doua zi din greseala m-am intors brusc si durerea s-a facut remarcata printr-o intensitate dubla fata de ziua precedenta. Ma durea atat de tare incat simteam ca imi plesnește capul.
Am discutat cu medicul de familie si spunandu-i ce am facut inainte de a ma durea capul, ea a presupus ca am racit la ceafa.
Am fost sa imi cumpar creme antiinflamatoare si medicamente sa ma tratez acasa deoarece locuiesc cu parintii mei care sunt bolnavi (comorbiditati) si cu situatia data (Covid 19) nu vreau sa risc si sa ma plimb din spital in spital.
Va rog frumos sa imi spuneti cam ce ar putea fi, mai mult pentru linistea mea sufleteasca. Deoarece incet incet, din cauza medicamentelor parca nu ma mai doare atat de rau.
1 comentarii
0
18-10-2020, ora 16:12
Ioana1613
Nu este medic/terapeut
Ioana1613
Un raspuns va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: