durere de calcai

Buna ziua!am sarit de la o inaltime de aprox 2 metri si am simtit un fel de curent electric in ambele calcaie.Piciorul stang e mai bine dar dretul e ingrozitor de abia calc pe el.Un sfat va rog sau daca imi puteti spune cateva medicamente sau lotiuni.
3 comentarii

cel mai indicat ar fi sa mergeti la un ortoped sa se faca radiografii, nu cumva sa aveti o fractura de calcaneu

nu e fractura dar tot ma doare nu pot sa -l pun in pamant glezna nu e umflata nici talpa nu ma doare.medicul mi-a prescris anti inflamatoare.credeti ca ar trebui sa fortez piciorul sa merg pe toata talpa?pt ca acum merg cu dreptul numai pe varf

au fost facute radiografii? daca da, ce fel de radiografii? sau cum a fost exclusa fractura?
din moment ce nu va putem examina fizic, nu putem aprecia gravitatea cazului, insa daca durerea persista atunci trebuie un examen fizic nou si eventual daca medicul il considera necesar, un CT
din moment ce nu va putem examina fizic, nu putem aprecia gravitatea cazului, insa daca durerea persista atunci trebuie un examen fizic nou si eventual daca medicul il considera necesar, un CT

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere de calcai (stang)
- 129durere de calcaie
- 39osteofit calcanean stang
- 6Dureri calcaiul drept
- 12Interpretare RMN
- 5baiat de 12 ani are dureri la calcaiul drept, durerea urcand in sus
- 4dureri de calcaie
- 6In urma cu o luna jumate mi-au aparut o durere de calcai
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 1durere de calcai
- 4Durere calcaie
- 10Durere in zona calcaiului
- 1dureri si inflamatii ale calcaielor
- 13Durere in calcai
- 3Lovitura calcai durerea persista
- 2Durere călcâi drept
- 1Durere intensa in zona tendonului
- 0Legătură dintre călcâie si ovare...
- 1Durere călcâi stâng
- 1Dureri și mâncărimi de călcâie
Mai multe informații despre: durerea de calcaie