Durere abdominala partea dreapta

Buna ziua.Am si eu o problema cu o durere in partea dreapta, durerea este 2 cm mai departe de langa buric.Durerea nu este foarte mare o simt parca mi se contracta muschii de la abdomen, de obicei apare cand merg pe jos sau cand merg cu masina aproximativ jumatate de ora sau stau la calculator.Aceste dureri le-am mai avut prin decembrie atunci am fost la doctor la chirurgie crezand ca am apendicita.Am stat 3 zile internat in spital sa fac analize, ecografii, am facut si o analiza speciala ceva cu H.Pylori si am mai facut o radiografie la stomac.Diagonesticul a fost : Ileus Functional, Dischinizie Biliara si Nisip la rinichi partea dreapta.Varsta: am 21 de ani.
6 comentarii

Poate fi de la nisipul care se elimina din rinichi, daca mai e, sau o iritatie a colonului. Poti repeta macar ecografia pelvina sa vezi ce e. Din pacate colonul nu se vede la eco.
Sanatate!
Sanatate!

de ce nu s-ar vedea la echografie colonul?
si eu v-as propune sa efectuati o echografie, eventual analize de sange si de scaun
si eu v-as propune sa efectuati o echografie, eventual analize de sange si de scaun

La eco nu se vad structurile care contin gaz, aer. De asta se vad numai organele. Ptr colon poti face colonoscopie, sau RMN, sau CT. Dar astea doua din urma cu recomandarea gastroenterologului. Daca gresesc, domnul doctor ma poate corecta. Raspunde aici multora si sigur stie mai bine.

Trebuie mers la medic urgent, oricum sa nu fie vreo apendicita, ca ar fi periculos sa se stea cu ea asa.
Sanatate!
Sanatate!

Nu cred ca este apendicita pentru ca nu ma doare piciorul sau daca apas cu mana in partea dreapta pe langa apendice nu simt nimic umflat sau sa ma doara.Daca masez 2 cm mai pe langa buric simt ceva incordat si mai mult ma jeneaza

Mergi la un internist, de la distanta e imposbil de spus. Poate fi o hernie, o senzatie de la intestine, de la rinichi, etc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere abdominala... pe langa ecograf ce alte analize ar trebui sa mai fac?
- 5intepaturi si dureri
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 6O alta parere despre un diagnostic si hemoleucograma...
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 8Dureri permanente de 3 ani
- 5acum 2 ani cand dintr-o data am simtit o durere in partea dreapta jos...
- 1Durere abdominal inferior-inghinala, partea stanga
- 3dureri abdominale si balonari, gaze foarte multe
- 1Dureri abdominale
- 1dureri abdominale
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 3Durere acuta in partea de jos a abdomenului.
- 0Dureri parte dreapta.
- 4probleme digestive de vreo doua luni
- 2am dureri abdominale mari dimineata cam 2-3 ore si stari de voma
- 2Durere abdominala inferioara
- 8Durere colon, oase, furnicaturi
- 0Durere in zona ficatului..ce poate fi ??
- 2Durere abdominala și picior !
Mai multe informații despre: Dischinezia biliara Durerea abdominala durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Dischinezia biliara
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: