Artrita cricoaritenoida?!
![Woodsman](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! De 3 luni am dureri (discrete dar jenante) in partea dreapta a gatului in momentul inghitirii, intinderii gatului, chiar si cand vorbesc.Durerea nu e localizata intr-un punct anume, o simt in diverse puncte dar localizata in partea dreapta. Am fost la doi medici si doua diagnostice diferite:
1.Artrita cricoartenoida/nevralgie laringe, cu recomandare de analize: vhs, fibrinogen ecografie tiroida.Tratament : nurofen forte, septolete.
2.Faringita hiperplazica cronica, amigdala dreapta afectata, pe fondul consumului de tutun.E drept am fumat 20 de ani dar m-am lasat de 2 saptamani, nu mai fumez, mi s-a recomandat intreruperea definitiva a fumatului si ca tratament am facut aerosoli cu diverse medicamente combinate: acc+ ser fiziologic ceva antibiotice.Dar totusi acea jena o mai resimt din cand in cand.Am incercat sa palpez acea zona dar f. rar gasesc punctul dureros.Deci intrebarea mea ar fi : Din ce cauza se intampla si care ar fi diagnosticul corect?
1.Artrita cricoartenoida/nevralgie laringe, cu recomandare de analize: vhs, fibrinogen ecografie tiroida.Tratament : nurofen forte, septolete.
2.Faringita hiperplazica cronica, amigdala dreapta afectata, pe fondul consumului de tutun.E drept am fumat 20 de ani dar m-am lasat de 2 saptamani, nu mai fumez, mi s-a recomandat intreruperea definitiva a fumatului si ca tratament am facut aerosoli cu diverse medicamente combinate: acc+ ser fiziologic ceva antibiotice.Dar totusi acea jena o mai resimt din cand in cand.Am incercat sa palpez acea zona dar f. rar gasesc punctul dureros.Deci intrebarea mea ar fi : Din ce cauza se intampla si care ar fi diagnosticul corect?
1 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
pot fi si ambele diagnostice corecte in acela s timp, nu se exclud
dar diagnosticul 2.. vorbeste despe o persoana cu reflux gastro - esofagian
anume acidul gastric care ajunge noaptea in gat..duce la hipertrofie..si inflamatii
asa ca faceti investiagtii la Gastrologie
si cititi ce ma mai recomandat pe forum la acest subiect
dar diagnosticul 2.. vorbeste despe o persoana cu reflux gastro - esofagian
anume acidul gastric care ajunge noaptea in gat..duce la hipertrofie..si inflamatii
asa ca faceti investiagtii la Gastrologie
si cititi ce ma mai recomandat pe forum la acest subiect
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere in zona gatului cand misc capul
- 2problema cu gatul
- 4durere in gat-amigdalectomie
- 1Problema Durere in gat
- 1Durere in gat si febra
- 1Cauza durerii in gat fara amigdalite
- 1durere in gat
- 1Durere gât partea dreaptă, durere ureche..durere maxilar..stare psihică precară
- 4Durere in gat de 4 luni
- 0Simplă viroza ?!
- 4Durere persistenta in gat
- 1Dureri de gât
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 1Arsuri în gat
- 8Gat iritat
- 2Durere gat
- 4Rog ajutor: Durere gat-ureche stanga!
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: