durere burta
3 comentarii
![Dr. Adrian Platon](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Buna ziua.
O astfel de durere poate avea ca si cauze - rinichiul stang, splina sau colonul. Sau poate fi declansata de o afectiune pleurala sau pulmonara bazala stanga. Investigatiile ar trebui sa inceapa cu o ecografie abdominala.
O astfel de durere poate avea ca si cauze - rinichiul stang, splina sau colonul. Sau poate fi declansata de o afectiune pleurala sau pulmonara bazala stanga. Investigatiile ar trebui sa inceapa cu o ecografie abdominala.
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va confirm si eu si va recomand sa incepeti cu o ecografie abdominala.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Dr. Adrian Barna](/arata_img.php?img=cont_172606.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Să nu uităm de o posibilă gastrită... Cum doare ? Când doare? dimineața, seara, tot timpul? când vă e foame sau după ce tocmai ați mâncat? La medicul de familie ar trebui să faceți primul drum...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 2splina?
- 9jena in partea stanga a abdomenului
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 2durere in partea stanga jos insotita de o usturime, frisoane
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 3durere prelungita in partea stanga
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1Dureri in partea stinga a cutiei toracice.
- 4Sfat in legatura cu ecografie
- 0Durere coaste
- 5Durere in partea stanga sub coaste..
- 0Durere partea stanga
- 1Interpretare analize și cauza probabilă
- 0Durere in partea stanga
- 11Va rog ajutor, sunt disperat - dureri si balonare in partea stanga abdominala si sa ragai incontinuu
- 2Diagnostic colon iritabil
Mai multe informații despre: Flancul stang durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: