Dureri in partea stanga superioara a abdomenului

16-01-2006
IoanaMoraru
Nu este medic/terapeut
IoanaMoraru
Buna ziua,

De cateva zile am o durere surda in partea stanga superioara a abdomenului chiar sub coasta.
Imi poate spune cineva care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac inainte sa ajung la medic? Daca stiti ceva de vreun ceai, v-as fi recunoscatoare.

multumesc,
Ioana
2 comentarii
0
19-01-2006, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Draga Ioana, este greu pentru sa noi sa facem o supozitie de diagnostic numai pe simptomele pe care le relatezi. Din punctul nostru de vedere atitudinea corecta in momentul de fata este sa te prezinti la un consult la medicul de familie. Este improbabil sa iti rezolvi problema cu ceaiuri.
0
10-09-2008, ora 00:00
mari75
Nu este medic/terapeut
mari75
BUNA ZIUA! mama mea este operata (histerectomie totala) de 2 ani si jumatate dupa operartie la o perioada de un an ia aparut o durere profunda in partea dreapta sub coasta la o ecografie facuta prin luna februarie 2008 nu s-a observ at nimic deosebit la fiere doar ca fiind lenesa si avind un pic de mal.A urmat un tratament pentru diluarea malului avand totusi o ameliorare, iar acum de o luna de zile durerile au revenit , iar acel tratament nu mai isi are efectul.Ce altceva ar putea fi in afara de o dischinezie biliara ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: