Durere acuta, lacrimi, nu pot inchide ochii
Buna dimineata, la 8 m-am trezit brusc din pat si am inceput sa clipesc foarte repede. Dupa 2 minute de clipit ochiul drept a inceput sa lacrimeze foarte mult si sa ma doara.
Acum la ora 10 inca ma doare destul de tare cand clipesc si nu pot sa inchid, am incercat sa dorm. Am vederea intetosata, tin sa mentionez ca a fost foarte rosu dar am pus compresa cu apa calda si mi-a mai trecut.
Durerea este inca acolo si nu pot sa inchid ochiul dar nici sa il tin deschis prea mult.
Sa merg la spitalul de urgenta de langa mine? Imi e cam rusine..plus poate ma primeste dupa ore intregi
Un sfat va rog?
Acum la ora 10 inca ma doare destul de tare cand clipesc si nu pot sa inchid, am incercat sa dorm. Am vederea intetosata, tin sa mentionez ca a fost foarte rosu dar am pus compresa cu apa calda si mi-a mai trecut.
Durerea este inca acolo si nu pot sa inchid ochiul dar nici sa il tin deschis prea mult.
Sa merg la spitalul de urgenta de langa mine? Imi e cam rusine..plus poate ma primeste dupa ore intregi
Un sfat va rog?
2 comentarii
Compresa cu ceai de albastrele = singurul antiseptic ocular natural.
Buna ziua,
Poate fi vorba si despre un corp strain, care nu iese de acolo prin comprese de niciun fel. Lasati rusinea si mergeti la medic, poate fi ceva banal, dar si ceva foarte rau!
Sanatate multa!
Poate fi vorba si despre un corp strain, care nu iese de acolo prin comprese de niciun fel. Lasati rusinea si mergeti la medic, poate fi ceva banal, dar si ceva foarte rau!
Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 3tensiune oculara
- 7arsura ochi.. totul a plecat de la o incercare de a scoate ceva din ochi, cred ca s-a infectat
- 2dureri oculare
- 0Ochii care lacrimeaza excesiv
- 3lovitura in ochi scantei flex
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1Durere de ochi intensa
- 1Durere oculara
- 0probleme la ochi
- 1Durere ochi cand apas
- 8durere spre pleoape, e grav?
- 1Dureri puternice de ochi
- 1ochi durerosi
- 0Dureri in spatele ochilor
- 6Ochi drept durere
- 0Durere continua de ochi
- 0Durere ochi
- 1Ochii lacrimeaza