Ochi alb tulbure

07-10-2022
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
Bună ziua, as dori sa ma lămurească cineva cu o problema, zic eu ca e problema dar nu am fost la control și nu știu dacă ar trebui sa merg.
Am dureri de ochi destul de des dar la frig, deci sunt foarte friguroasa..practic, frigul trece prin corpul meu ca printr o sita, suna stupid dar chiar sunt exagerat de friguroasa.
Când e frig afara ochii ii simt reci... când întru la căldură se simte cât de reci sunt.
Ma mai dor și din cauza sinuzitei, sunt sigura, aici sunt în curs de tratare, a sinuzitei (maxilare).
De asemenea simt o tensiune în ochi, destul de mare, în același timp cu tensiunea simt și durere mare care trece rapid. Un ex de cand simt tensiunea, dar nu numai atunci, e când ma uit la ceva apropiat.
Menționez ca fumez, nu știu de ce dar cred ca ar elegatura fumatul, deși nu fumez mult. Mai stau și pe telefon, laptop, uneori chiar și 3h cumulate însă atunci simt ochii obosiți, uscați, nu simt durere sau tensiune.
De asemenea, vreau sa adaug faptul ca îmi simt ochii mult mai sensibili în ultimii ani, de ex, acum 4 ani, înainte de a naște, nu lacrimam asa repede la tăierea cepei de ex, acum, de câțiva ani, 2..3 ani, lăcrimează imediat și chiar și câteva ore după, și ma și dor ochii.

Care sa fie cauza, lamuriti-ma, va rog frumos, ar trebui sa merg la oftalmolog?
As mai adaugă faptul ca albul ochilor nu mai e cum a fost acum câțiva ani, ochii sunt tulburi, nu sunt galbeni ci sunt sa zic..un gri în loc de albul acela 'imaculat'. Asta sa fie din cauza oboselii?
Mai am și ochii ușor roșii, din când în când, dacă stau în curent, nu neapărat curent cât vânt rece.
Am folosit lubristyl pt roșeața oculara, o singura aplicare și a 2a zi nu am mai avut problema.

Va mulțumesc pt orice părere, sfat!!
1 comentarii
0
08-10-2022, ora 02:09
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Mergeti la oftalmolog, cel mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • are este motivul pentru care devenim mai susceptibili la frig, pe măsură ce îmbătrânim?
  • Lăcrimarea ochilor - a unuia sau a ambilor ochi
  • Sensibilitatea la frig (intoleranța la frig)
  •