Ochi alb tulbure
Bună ziua, as dori sa ma lămurească cineva cu o problema, zic eu ca e problema dar nu am fost la control și nu știu dacă ar trebui sa merg.
Am dureri de ochi destul de des dar la frig, deci sunt foarte friguroasa..practic, frigul trece prin corpul meu ca printr o sita, suna stupid dar chiar sunt exagerat de friguroasa.
Când e frig afara ochii ii simt reci... când întru la căldură se simte cât de reci sunt.
Ma mai dor și din cauza sinuzitei, sunt sigura, aici sunt în curs de tratare, a sinuzitei (maxilare).
De asemenea simt o tensiune în ochi, destul de mare, în același timp cu tensiunea simt și durere mare care trece rapid. Un ex de cand simt tensiunea, dar nu numai atunci, e când ma uit la ceva apropiat.
Menționez ca fumez, nu știu de ce dar cred ca ar elegatura fumatul, deși nu fumez mult. Mai stau și pe telefon, laptop, uneori chiar și 3h cumulate însă atunci simt ochii obosiți, uscați, nu simt durere sau tensiune.
De asemenea, vreau sa adaug faptul ca îmi simt ochii mult mai sensibili în ultimii ani, de ex, acum 4 ani, înainte de a naște, nu lacrimam asa repede la tăierea cepei de ex, acum, de câțiva ani, 2..3 ani, lăcrimează imediat și chiar și câteva ore după, și ma și dor ochii.
Care sa fie cauza, lamuriti-ma, va rog frumos, ar trebui sa merg la oftalmolog?
As mai adaugă faptul ca albul ochilor nu mai e cum a fost acum câțiva ani, ochii sunt tulburi, nu sunt galbeni ci sunt sa zic..un gri în loc de albul acela 'imaculat'. Asta sa fie din cauza oboselii?
Mai am și ochii ușor roșii, din când în când, dacă stau în curent, nu neapărat curent cât vânt rece.
Am folosit lubristyl pt roșeața oculara, o singura aplicare și a 2a zi nu am mai avut problema.
Va mulțumesc pt orice părere, sfat!!
Am dureri de ochi destul de des dar la frig, deci sunt foarte friguroasa..practic, frigul trece prin corpul meu ca printr o sita, suna stupid dar chiar sunt exagerat de friguroasa.
Când e frig afara ochii ii simt reci... când întru la căldură se simte cât de reci sunt.
Ma mai dor și din cauza sinuzitei, sunt sigura, aici sunt în curs de tratare, a sinuzitei (maxilare).
De asemenea simt o tensiune în ochi, destul de mare, în același timp cu tensiunea simt și durere mare care trece rapid. Un ex de cand simt tensiunea, dar nu numai atunci, e când ma uit la ceva apropiat.
Menționez ca fumez, nu știu de ce dar cred ca ar elegatura fumatul, deși nu fumez mult. Mai stau și pe telefon, laptop, uneori chiar și 3h cumulate însă atunci simt ochii obosiți, uscați, nu simt durere sau tensiune.
De asemenea, vreau sa adaug faptul ca îmi simt ochii mult mai sensibili în ultimii ani, de ex, acum 4 ani, înainte de a naște, nu lacrimam asa repede la tăierea cepei de ex, acum, de câțiva ani, 2..3 ani, lăcrimează imediat și chiar și câteva ore după, și ma și dor ochii.
Care sa fie cauza, lamuriti-ma, va rog frumos, ar trebui sa merg la oftalmolog?
As mai adaugă faptul ca albul ochilor nu mai e cum a fost acum câțiva ani, ochii sunt tulburi, nu sunt galbeni ci sunt sa zic..un gri în loc de albul acela 'imaculat'. Asta sa fie din cauza oboselii?
Mai am și ochii ușor roșii, din când în când, dacă stau în curent, nu neapărat curent cât vânt rece.
Am folosit lubristyl pt roșeața oculara, o singura aplicare și a 2a zi nu am mai avut problema.
Va mulțumesc pt orice părere, sfat!!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 17intoleranta la histamina
- 9dureri de cap la frig
- 3lacrimarea ochilor excesiva, roseata, vedere in ceata - un raspuns va rog
- 5Durere ochi permanente + lacrimare puternica
- 16nu ma pot opri din plans
- 0Reactie la frig.
- 0Senzatie de frig in spate
- 2Sensibilitate la frig
- 0alergie frig
- 2Ochi care lacrimeaza, stranut
- 0Schimbarea de temperatura - disconfort
- 2Lăcrimare ochi
- 0Spasme, dureri abdominale, balonari. Totul se intampla cand abdomemenul simte receala
- 1Sufocare la frig
- 4Ajutati-ma va rog cu o problema legata de ochi - junghiuri, lacrimez des
- 1Caut oftalmolog, nu optician
Mai multe informații despre: Alergia la frig Lacrimarea excesiva sensibilitatea la frig
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: