Durere abdominala partea dreapta
Buna. Acum 2 săptămâni am participat la un grătar cu niste prieteni de familie. Acolo am cam băut, cam peste limita. Adică 2 beri mici (7% alc), 350ml whiskey, 1/2 butelie de vin (15% alc) și un shot de coniac Jidvei. A doua zi am avut simptomele de mahmureala dar nu foarte pronunțate. In schimb de atunci și până astăzi simt o durere in zona ficatului, pe care o simt mai mult ca o presiune. Am 33 de ani 180cm și 102kg deci sunt supraponderal. Este posibil sa îmi fi declanșat o boala de ficat? Am cerut doctoriței de familie o trimitere la laborator, de urocultura însă toți medicii sunt ocupați in perioada asta cu altele. Ce analize ar trebui sa mai fac înafara de urocultura? Mulțumesc!
1 comentarii
Buna dimineața
Ar fi indicat un consult medicina interna si medicul va decidevce rdte de facut.Ar ajuta o ecografie abdominala si analize uzuale (hlg uree crestinimw tgo tgp bilirubina vsh fosfataza alcalina amilaze pancreatice ionogramw gammaGT)
Ar fi indicat un consult medicina interna si medicul va decidevce rdte de facut.Ar ajuta o ecografie abdominala si analize uzuale (hlg uree crestinimw tgo tgp bilirubina vsh fosfataza alcalina amilaze pancreatice ionogramw gammaGT)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 2durere dreapta sub coaste
- 2durere in piept si in partea dreapta sub coaste
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 3Am niste dureri in partea dreapta ! Un raspuns va rog frumos.. !
- 0Dureri in partea dreapta
- 3de vreo luna ceva ma chinuie o durere...mai mult o balonare in partea dreapta sub coaste
- 0dureri in partea dreapta
- 1durere puternica in partea dreapta abdominala jos si in spate la fel in partea dreapta
- 3Ipohondrie sau boala grava?
- 1Durere mare partea dreapta sold.
- 42Durere partea dreapta
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 1Probleme de Sănătate
- 1Durere in fosa iliaca dreapta
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta durere in dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: