durere abdominala

22-05-2017
dragutzu007
Nu este medic/terapeut
dragutzu007
salut...Am 32 ani, sex M, doresc si eu sa adresez cateva intrebari legate de o durere abdominala in special in partea drepta aproape de zona inghinala, ma doare cand stranut, tusesc si fac abdomene...si inca o durere intre picioare pe partea dreapta undeva intre penis si anus cand apas cu mana pana simt osul.Ca sa va explic aceste dureri au aparut in urma cu juma de an in urma unui contact la fotbal cu o sagetare a zonei de la genunchi la anus de la o contra picior in picior, dupa dus si somn abia puteam sta pe burta iar in urma controlului medicului mi-a infirmat hernia inchinala dar a spus ca poate am muschiul burtii afectat sa iau ketanol o saptamana si apoi sa fac ecografie abdominala 4D, zis si facut a reiesit ca nu am nimic dar durerea o am si ca alta varianta nu e decat sa fac un RMN...dupa o pauza de 2luni am reinceput sa joc fotbal dar dupa 2 sprinturi am capatat dureri groaznice intre picioare si pe fesa dreapta niste intepaturi si un disconfort total in urma efortului
Astept un raspuns ce pot face...imi doresc sa mai pot juca fotbal enorm fara dureri... mersi anticipat
1 comentarii
0
23-05-2017, ora 10:34
Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca
Chirurgie generala, Tîrgu-Mures
Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca
Buna ziua. Va recomand un consult chirurgical (din nou) pentur a infirma o hernie inghinala / punct herniar sau hernie femurala. Apoi eventual un CT abdomino-pelvin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: