durere abdominala
salut...Am 32 ani, sex M, doresc si eu sa adresez cateva intrebari legate de o durere abdominala in special in partea drepta aproape de zona inghinala, ma doare cand stranut, tusesc si fac abdomene...si inca o durere intre picioare pe partea dreapta undeva intre penis si anus cand apas cu mana pana simt osul.Ca sa va explic aceste dureri au aparut in urma cu juma de an in urma unui contact la fotbal cu o sagetare a zonei de la genunchi la anus de la o contra picior in picior, dupa dus si somn abia puteam sta pe burta iar in urma controlului medicului mi-a infirmat hernia inchinala dar a spus ca poate am muschiul burtii afectat sa iau ketanol o saptamana si apoi sa fac ecografie abdominala 4D, zis si facut a reiesit ca nu am nimic dar durerea o am si ca alta varianta nu e decat sa fac un RMN...dupa o pauza de 2luni am reinceput sa joc fotbal dar dupa 2 sprinturi am capatat dureri groaznice intre picioare si pe fesa dreapta niste intepaturi si un disconfort total in urma efortului
Astept un raspuns ce pot face...imi doresc sa mai pot juca fotbal enorm fara dureri... mersi anticipat
Astept un raspuns ce pot face...imi doresc sa mai pot juca fotbal enorm fara dureri... mersi anticipat
1 comentarii
Buna ziua. Va recomand un consult chirurgical (din nou) pentur a infirma o hernie inghinala / punct herniar sau hernie femurala. Apoi eventual un CT abdomino-pelvin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri fosa iliaca dreapta
- 4Probleme renale
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 1MIca durere perineala! Sa ma ingrijorez sau nu?
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 1durere testicolul drept
- 3durere in zona perianala
- 2Dureri in fosa iliaca dreapta
- 0Durere intre testicule si anus
- 9pierdere in greutate si dureri in fosa iliaca dreapta
- 1Dureri abdomen si testicul
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 0Amorteli inghinale si picior drept
- 1Durere in partea dreapta a abdomenului.
- 0Durere perineala
- 3RMN pelvis, edem osos subcondral la nivelul acetabular drept cu dimensiuni 12x9 mm
- 0Durere in zona perineului
Mai multe informații despre: Fosa iliaca dreapta durere perineu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: