Durere dupa ejaculare!
Salutare! Am 22 de ani si cam de un an de zile am o problema. Dupa actul sexual sau dupa masturbare am o durere in partea dintre anus si testicule (un fel de durere ca si cum te-ar durea un muschi ceva) nu stiu din ce cauza a aparut sau ce este. Actul sexual decurge perfect fara dureri fara probleme doar dupa ce am orgasm la scurt timp apare aceasta durere pe care nu o mai suport cateva ore dupa dispare! Ma tem sa nu fie ceva grav, mentionez ca atunci cand am durerea daca stau in pat sau jos nu o simt asa de tare dar daca stau in picioare ma doare sau in anumite zone. O sa consul si un medic dar momentan nu am posibilitate. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi ( ce poate fi, daca e grav si cum sa rezolv problema! Va multumesc! :)
1 comentarii
Buna ziua am 36 de ani si am aceasi problema, ati rezolvat?? Ce problema a fost la d-voastra??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 1MIca durere perineala! Sa ma ingrijorez sau nu?
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 1durere testicolul drept
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 3durere in zona perianala
- 47Dureri perianale
- 1durere in zona dintre anus si scrot
- 0Durere intre testicule si anus
- 1durere abdominala
- 0Durere perineala
- 3RMN pelvis, edem osos subcondral la nivelul acetabular drept cu dimensiuni 12x9 mm
- 0Durere in zona perineului
- 0Operatie refacere perineu
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
Mai multe informații despre: durere perineu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: