MIca durere perineala! Sa ma ingrijorez sau nu?
Simt o mica, foarte mica durere intre scrot si anus un pic spre partea stanga. Nici durere nu stiu sa zic daca e ! E mai degraba o senzatie incomoda decat durere! Am citit articole pe net si am vazut ca e posibil sa fie vorba de perineu!
'Durerea' s-a declansat azi-noapte dupa ce m-am masturbat. Am simtit o durere in timpul spasmelor ce au loc in timpul ejacularii si de atunci ma tot supara, din cand in cand apar si mici intepaturi! (din cand in cand insemnand ca am avut doar doua in 20 de ore)
Tin sa mentionez ca probleme cu urinatul nu am absolut deloc. Singura problema ar fi ca e incomoda ! AM incercat sa masej usor acea zona. Durerea dispare in timp ce ma masez dar reapare dupa vreo 5 minute!
CE imi recomandati? Sa ma duc la un consult cat mai repede sau sa mai astept sa vad daca durerea dispare?
VA multumesc anticipat!
'Durerea' s-a declansat azi-noapte dupa ce m-am masturbat. Am simtit o durere in timpul spasmelor ce au loc in timpul ejacularii si de atunci ma tot supara, din cand in cand apar si mici intepaturi! (din cand in cand insemnand ca am avut doar doua in 20 de ore)
Tin sa mentionez ca probleme cu urinatul nu am absolut deloc. Singura problema ar fi ca e incomoda ! AM incercat sa masej usor acea zona. Durerea dispare in timp ce ma masez dar reapare dupa vreo 5 minute!
CE imi recomandati? Sa ma duc la un consult cat mai repede sau sa mai astept sa vad daca durerea dispare?
VA multumesc anticipat!
1 comentarii
Salut!Cum te mai simti? Ai gasit ce probl aveai?Si eu cam la fel am, dar cand stau culcat n am acea durere ca o febra musculara.Am facut urocultura si urina au iesit ok.Vineri merg la alt urolog sa vad ce este.primul urolog mi a facut tuseu rectal si a zis ca e ok psa ul a iesit 0, 8.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in zona anus-prostata, sunt diagnosticat cu adenom de prostata in 2008
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 1durere testicolul drept
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 3durere in zona perianala
- 47Dureri perianale
- 1durere in zona dintre anus si scrot
- 0Durere intre testicule si anus
- 1durere abdominala
- 1Durere dupa ejaculare!
- 0Durere perineala
- 3RMN pelvis, edem osos subcondral la nivelul acetabular drept cu dimensiuni 12x9 mm
- 0Durere in zona perineului
- 0Operatie refacere perineu
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
Mai multe informații despre: durere perineu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: