Dupa operatie sinuzita max.
Buna!
Am 38 ani si am fost operat cu sinuzita max. bilaterala de patru saptamini. Am avut multe secretii colorate, care acum sunt aproape transparente si putine, dar durerile de tip reumatic nu dispar. dimineata m-a trezesc cu dureri maxilare, simt si pielea de pe cap. Intensitatea durerilor variaza in cursul zile. Deviatia de sept a fost operata acum cinci ani, dintii sup. tratati fara granuloame. Sindroame asemanatoare am avut si inainte de operatie.
Este normal sa doara mai multa vreme in functie si de conditiile meteo?
Am 38 ani si am fost operat cu sinuzita max. bilaterala de patru saptamini. Am avut multe secretii colorate, care acum sunt aproape transparente si putine, dar durerile de tip reumatic nu dispar. dimineata m-a trezesc cu dureri maxilare, simt si pielea de pe cap. Intensitatea durerilor variaza in cursul zile. Deviatia de sept a fost operata acum cinci ani, dintii sup. tratati fara granuloame. Sindroame asemanatoare am avut si inainte de operatie.
Este normal sa doara mai multa vreme in functie si de conditiile meteo?
7 comentarii
Buan ziua!
Cred ca nu ai fost corect informat... sinusul maxilar.. nu are nimic iin comun cu pielea de pe cap.
Interventia chirurgicala facuta.. are menirea sa vindece sinuzita, sa nu mai ai secretii purulente pe nas !
DA.. la schimbarea vremii, ploi sau timp rece.. poatesa mai doara.. dar local, osul maxilar)
Este foarte posibil sa ai probleme cu coloana cervicala ( cervicoartroza).. care poate da dureri la pielea capului. ( maseaza in fiecare seara regiunea cervicala cu un ung. antiinflamator!)
Ca sa stii daca durerile sunt reumatice sau nu..
trebue sa faci o hemoleucograma, VSH, ASLO, Fibrinogen.
In functie de rezultat.. o sa faci sau nu Moldamina!
Cred ca nu ai fost corect informat... sinusul maxilar.. nu are nimic iin comun cu pielea de pe cap.
Interventia chirurgicala facuta.. are menirea sa vindece sinuzita, sa nu mai ai secretii purulente pe nas !
DA.. la schimbarea vremii, ploi sau timp rece.. poatesa mai doara.. dar local, osul maxilar)
Este foarte posibil sa ai probleme cu coloana cervicala ( cervicoartroza).. care poate da dureri la pielea capului. ( maseaza in fiecare seara regiunea cervicala cu un ung. antiinflamator!)
Ca sa stii daca durerile sunt reumatice sau nu..
trebue sa faci o hemoleucograma, VSH, ASLO, Fibrinogen.
In functie de rezultat.. o sa faci sau nu Moldamina!
Buna ziua
Sufar de o sinuzita maxilara dreapta diagnosticata in anul 1988.Din cand in cand recidiveaza.Dupa inhalatiile pe care le fac suflu cu putere pe nara dreapta ptr a curata secretiile.Personal aud ceva ca niste scartieturi undeva in zona nasului..Ce ma sfatuiti?
Sufar de o sinuzita maxilara dreapta diagnosticata in anul 1988.Din cand in cand recidiveaza.Dupa inhalatiile pe care le fac suflu cu putere pe nara dreapta ptr a curata secretiile.Personal aud ceva ca niste scartieturi undeva in zona nasului..Ce ma sfatuiti?
cand ati facut o Radiografie SAF?
trebue sa stiti ce mai este in sinus.
Faceti o radiografie.. si o secretie nazala+ antibiograma!
trebue sa stiti ce mai este in sinus.
Faceti o radiografie.. si o secretie nazala+ antibiograma!
nu am mai facut o radiografie de f mult timp..o sa merg sa fac una...multumesc ptr sfaturi.o sa revin cu detaliile radiografiei si a celorlalte analize
revin cu rezultatul radiografiei saf..interpretarea medicului radiolog este : OPACIFIER NEOMOGEN A SINUSULUI MAXILAR DREPT...inca nu am ajuns sa recoltez secretii nazale ptr antibiograma..acum nu mai am curegeri de secretie si nici nasul infundat..ce ma sfatuiti in continuare?
Sinupret.. 2 la 8 ore. este un tratament bun pentru a vindeca in totalitate inflamatia sinusala!
va multumesc pentru recomandare..sper sa am timp sa consult si un medic ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5reducerea structurii osoase a mandibulei...sau..
- 4articulatia temporomandibulara
- 11Sinuzita maxilara stanga
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 7sinuzita maxilara cronica odontogena_ rezolvare?
- 0probleme cu mandibula
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 7ma doare mandibula, doar cand deschid gura
- 4Durere in partea dreapta
- 5Sinuzita maxilara dreapta cronica de natura dentara
- 1Ganglion la mandibula
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 2ruptura mandibula
- 0Mandibula
- 0Deplasare mandibula spre stanga
- 3Dureri de maxilar si mandibula
- 1Extracție măsea de minte- sinuzita maxilara
- 3Sinuzita MAXILARA Bilaterala de cauza dentară
Mai multe informații despre: Sinuzita maxilara odontogena mandibula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: