După extractie premolar sinuzita

06-07-2018
Andreea201989
Nu este medic/terapeut
Andreea201989
Buna ziua. O intrebare... acum aprox 2 luni am descoperit la ORL o sinuzita, o inflamatie a mucoasei sinusale din cauza unui premolar rupt, la rădăcina căruia aveam o pungă de puroi. Am făcut acum 2 zile extractia premolarului, cu punga de puroi cu tot. Medicul mi a zis ca s a extras si curățat Tot, apoi m-a cusut. Azi e a 3-a zi după extractie. Nu ma doare, sunt doar un pic umflată, dar as vrea sa stiu daca imi vor trece simptomele de sinuzita: ușoară presiune nas, dureri usoare de cap si usoare ameteli...va multumesc.
1 comentarii
0
10-07-2018, ora 17:06
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, este foarte bine ca s-a indepartat factorul cauzal. Acesta este prima etapa de tratament. La cateva saptamani dupa extractie va fi necesara o reevaluare facuta de medicul ORL-ist. Simptomele ar trebui sa se diminueaza, dar nu este sigur ca vor disparea complet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: