Nu imi vine sa fac scaun
Buna sunt Andreea, am 19 ani.
De foarte multi ani nu fac scaun zilnic, cam la 3 zile sau mai rar. Eu credeam ca e normal pana cand am vb cu mai multe persoane si toti mi-au spus ca fac zinic. Am inceput sa ma ingrijorez mai ales acum. A trecut o saptamana de cand nu am mai avut si sunt foarte speriata. Nu cred ca e constipatie pentru ca nu simt nevoia deloc sa merg la baie. Am fost si m-am chinuit de mai mult ori chiar daca nu imi venea insa fara rezultat.
Va rog ajutati-ma cu niste sfatufi. Sper sa nu fie nimic grav!
De foarte multi ani nu fac scaun zilnic, cam la 3 zile sau mai rar. Eu credeam ca e normal pana cand am vb cu mai multe persoane si toti mi-au spus ca fac zinic. Am inceput sa ma ingrijorez mai ales acum. A trecut o saptamana de cand nu am mai avut si sunt foarte speriata. Nu cred ca e constipatie pentru ca nu simt nevoia deloc sa merg la baie. Am fost si m-am chinuit de mai mult ori chiar daca nu imi venea insa fara rezultat.
Va rog ajutati-ma cu niste sfatufi. Sper sa nu fie nimic grav!
4 comentarii
Consulta un gastroenterolog, iti va spune ce investigatii sa faci. De aici poti primi sfaturi, dar cred ca, chiar daca o sa ai rezultatele asteptate, n-o sa te linistesti 100%. Nu te ingrijora, dar nici nu te neglija, e foarte important un tranzit intestinal normal.
Iti multumesc.Sti vreun medic gastroenterolog bun in timisoara?
O sa iti urmez sfatul si vreau sa merg cat mai repede.Pe langa problema asta nu am deloc pofta de mancare si orice mananc mi se face greata, chiar daca nu mananc gras deloc. Poate e si din cauza alimentatiei proaste...
O sa iti urmez sfatul si vreau sa merg cat mai repede.Pe langa problema asta nu am deloc pofta de mancare si orice mananc mi se face greata, chiar daca nu mananc gras deloc. Poate e si din cauza alimentatiei proaste...
Mananci paine sau alte produse cu gluten si cazeina?
Food Causing Constipation
http://www.youngerthanyourage.com/13/constipation.htm
Oricum, nu este sigura sursa de pe net. Mai cauta pe google despre -gluten dairy constipation--
Inul proaspat sau stocat cum trebuie + vitamina E ajuta foarte mult colonul.
Food Causing Constipation
http://www.youngerthanyourage.com/13/constipation.htm
Oricum, nu este sigura sursa de pe net. Mai cauta pe google despre -gluten dairy constipation--
Inul proaspat sau stocat cum trebuie + vitamina E ajuta foarte mult colonul.
Nu stiu medic in Timisoara, sunt din Bucuresti. Oricum, e posibil sa ai si oarece probleme cu colecistu, el poate da senzatiile de care spui si are mare aport, normal, in digestia buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Suferiti de constipatie? Doriti sa va detoxifiati organismul?
- 6constipatie cu sangerari dese la copil de 2 ani
- 1Constipatie apoi diaree? Se poate?
- 4Cum se poate trata constipatia?
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 3Simptome cancer colon
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 20constipatie cronica la un copil de un an jumate
- 4Constipatie cu fecale cu sange.
- 4Constipatie
- 0diaree si constipatie in aceeasi zi?
- 16Un gastroenterolog, va rog:(((
- 5constipatie acuta.. ce trebuie sa mananc sa am un scaun regulat?
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 6constipatie sau nu...!
- 2Detralex 500 mg constipa?
- 2Terminație ciudata a anusului
- 4Ma ingrijoreaza forma scaunului (subtire) - cancer?
- 0Scaun sub forma de bile tari
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
Mai multe informații despre: Constipatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: