Miros urat din nas
Buna ziua ! As avea si eu nevoie de un sfat, o sugestie ! Am 20 de ani si am aceeasi problema de cateva luni am sesizat un miros foarte urat din nas. Dimineata ma trezesc cu gura plina de saliva amara si un miros foarte urat venind din nas.Miosul persista pe toata durata zilei orice as manca sau as bea. Am avut ceva probleme cu cariile pe care le'am rezolvat saptamana trecuta. Am avut o infectie maxilara sub sinus de la un dinte cariat pe care l'am extras. Acum la palpare inca mai simt in zona sinusului o umflatura. Exista o diferenta intre cele doua parti ale obrazului ( stang si drept ) in zona sinusului. Am crezut ca extragerea dintelui si rezolvarea problemei dentare ma va ajuta dar inca am aceeasi problema care a devenit de natura psihica si sociala. Unde ar trebui sa merg la spital ? Ce investigatii ar trebui sa fac ? Cat ma costa si cu cine vorbesc prima data ? Ajutati'ma va rog!.
10 comentarii
Am avut o depresie din cauza acestei afectiuni care m'a tinut in casa aprox 2 saptamani. Nu mai stiu ce sa fac..
medicul stomatolog care a scos maseau de sus de sub sinus.. a facut radiografie la radacina dintelui??
corect era din start sa te trimita la Maxilo-facial...
acolo se trateaza corect Sinuzita Odontogena
corect era din start sa te trimita la Maxilo-facial...
acolo se trateaza corect Sinuzita Odontogena
Da am facut o radiografie la toti dintii ( tot maxilarul) unde s'a vazut o infectie ridicata de la dinte pana in sinus. Am luat antibiotice o saptamana pentru a putea sa'l scoata.
mergi la Maxilo-facial
Revin cu aceeasi problma. Am tratat infectia sinusului dar am descoperit ca am infectie cu Helico Bacter Pilory. Am luat tratament aprox 10 zile cu Amoxicilina 1000 de 2 ori pe zi, fromilid claritromicina de 500 mg de doua ori pe zi, ControloC de doua ori pe zi. In timpul tratamentului nu am mai sesizat mirosul dar acum la o saptamana distanta a reaparut si e mai rau ca la inceput. E un miros de canal, gaze... ce e de facut ? Exista medicatie naturista ptr Pilory ? Ceaiuri ? Nu cred ca un alt tratsment cu antibiotice mi.ar face bine..
Vreau sa precizez ca obisnuuam saconsum foarte mult alcool acum ceva vreme. De aprox 4 luni m.am lasat de tigari.si alcool pana acum3 zile cand am consumat o cantitate excesiva de bere si mi.a fost foarte rau. De 3 zile incoace mirosul parca vine din stomag si este foarte intens. In ziua in care mi.a fost rau si am avut stari de voma era groaznic, semana cu mirosul intens de fecale/ alimente descompuse. Poate fi ceva la nas totusi ? Nu.mi explic..
Vreau sa.mi spuneti unde ar trebui sa merg sau ce ar trebui sa iau... poate aveti idee de ceaiuri / uleiuri care sunt bune. Infectia cu pilory nu stiu daca a trecut fiindca nu am facut analiza dupa terminarea tratamentului.
cauta.. farmacia naturii bacau
gasesti indicatii pentru ceaiuri s.a produse naturale
gasesti indicatii pentru ceaiuri s.a produse naturale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta
- 80Sinuzita maxilara dreapta
- 7sinuzita maxilara cronica odontogena_ rezolvare?
- 13operatie de sinuzita maxilara a doua oara
- 6sinuzita maxilara - caldwell luc
- 7sinuzita maxilara dreapta...fara rezultat
- 6sinuzita maxilara bilaterala chistica si sfenoidala chistica
- 11Va rog, ajutor, cred ca am sinuzita maxilara...
- 5Sinuzita maxilara dreapta cronica de natura dentara
- 6Sinuzita maxilara cronica
- 1Miros urat in nas
- 0Sinuzita si comunicare orosinusala
- 2Poate fi grav? miros urat pe nas si nasul înfundat
- 3Sinuzita MAXILARA Bilaterala de cauza dentară
- 7Sinuzita maxilara
- 4Sinuzita maxilara odontogena
- 0Sinuzita, infectii dentare, nevralgie?
Mai multe informații despre: Sinuzita maxilara odontogena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: