dupa cauterizare
au trecut 10 saptamani de cand am cauterizat o rana pe colul uterin si cateva popiloame la intrarea in vagin.dupa cauterizare timp de 2 saptamani mi-am facut spalaturi cu ceai de musetel si spray oximed. rana de pe col s-a vindecat dar inca mai este rana la intrare in vagin. dr. a spus sa folosesc bephanten si sa reiau viata sexuala dar am dureri ingrozitoare.a spus ca trebuie fortata zona si cu timpul se mai lasa. eu sufar si de psoriazis (nu stiu daca are legatura)
ce sa fac sa se vindece locul mai repede?
rog ajutor!
ce sa fac sa se vindece locul mai repede?
rog ajutor!
3 comentarii
Incearca sa pui crema de galbenele..Si sa te ungi cu Ulei de catina..
Este foarte bun in regenerarea pielii..
O recomandare din partea mea
Este foarte bun in regenerarea pielii..
O recomandare din partea mea
Ce repercusiuni pot apare dupa o cauterizare a colului uterin?!Urmez tratament cu flucovim 50mg, leukarrest, cervugid ovule (unul la 2 zile), polygynax ovule, pentru Candida albicans (sporit), coci gram pozitivi, inflamatie gramloritara intensa cu coci Gram(nu stiu daca este corect..incerc sa descifrez Papu).Mi-e teama de cauterizare, dar doctorul mi-a zis ca trebuie facuta deoarece am sangerat cand m-a consultat, nu am facut chiuretaj, nu am nastere.de la ce rana?!Infectiile netratate pot fi cauzele?!Va multumesc, o zi buna!
ceau! nu cunosc tratamentul acesta, insa despre rana pot spune ca poate aparea din cauza dezvoltarii uterului in adolescenta. Cel putin asa mi-a spus un medic la care am fost. Am avut rana pe col, si nu am nici eu avorturi sau nasteri. Nu-ti fa griji pentru cauterizare ca nu doare, iar dak e facuta ok, cauterizarea, totul va fi ok. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7col uterin, rana pe col - tratament
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 15rana pe col uterin, va rog sa imi muuult sa raspundeti
- 2AM NEVOIE DE UN RASPUNS URGENT! MULTUMESC!
- 2rog raspuns urgent
- 6rezultat colposcopie
- 1Rana pe col
- 6hpv, rana pe colon
- 6Rana pe col si condiloame
- 11Colpita trichomoniazica
- 1col lezonal cu cito III repetat
- 6sangerare dupa orgasm
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 0rana pe col in sarcina va rog sa raspundeti
- 3rana pe colul uterin
- 2Dimensiuni Rana col