Usturime mictiune
Salut! De mai exact doua zile am o problema cu penisul. Zilele trecute, de plictiseala si de redus mintal ce sunt mi-a trecut prin cap sa-mi fac un flashlight homemade adica chestie d-aia de iti introduci penisul in ea. Faza e ca am folosit o manusa de latex dintr-un sertar, ce m-am gandit eu, sa spal manusa cu sapun bine de tot ca na, o sa fie curata dupa, insa m-am inselat. Dupa folosirea acelei "jucarii" am resimtit imediat dupa usturimi in zona gaurii de mictiune si pe pielea interioara a preputului. Pe piele am folosit o crema de galbenele naturala si este ok insa, acum cand urinez ma ustura, insa doar in varful penisului, fix inainte ca urina sa iasa. Astazi am observat si unele crapaturi pe capul penisului, nu chiar evidente insa se pot observa. Mie imi este foarte frica sa nu fie vreo infectie. Tin sa mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala si ca am avut o operatie de fimoza insa la varsta de 13 ani, eu acum avand 18. Am mentionat fiecare afectiune de care am dat pana acum, in rest totul este ok, pot decalota penisul fara probleme. Singura problema care ma si sperie este usturimea in timpul mictiunii. Multumesc mult pentru timpul acordat si in caz ca va intrebati, nu, nu l-am anuntat pe tata inca in legatura cu problema, vreau intai sa ma lamuresc si sa stiu gravitatea situatiei, are destule pe cap momentan.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Usturimi genitale
- 36Balanita care tot reapare
- 2probleme la urinat
- 15O recomandare si un sfat
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 4Analize Urina - Leucoite marite si nu numai!
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 1usturimi la urinare...
- 1probleme in zona genitala
- 1Usturime la urinat
- 7uretrita... dupa tratament am ramas cu usturimi
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 1senzatie de usturime dupa tratament cu antibiotice.
- 5Usturimi la urinare. Multe analize fara rost
- 1usturime la urinare continua de vreo luna si jumatate
- 18Usturimi la urinat de 2 ani
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
- 1Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
- 2Usturimi la preput, când urinez.
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: