Dr.Siliste sau dr. Ivănescu? | Forumul Medical ROmedic

Dr.Siliste sau dr. Ivănescu?

19-05-2016
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Bună ziua, va rog din suflet cei care știți și cunoașteți acești domni dr.să-mi lăsați un msg. Trebuie să fac ablație și nu știu decât de pe net de acești domni dr, mă interesează unde îi pot găsi, și cât mă costă această intervenție. Mulțumesc!!
5 comentarii
0
05-11-2017, ora 21:31
Nicunegoita
Nu este medic/terapeut
Nicunegoita
Doresc info ablatie dr Siliste -----------*.Multumesc

(*modificat de admin)
0
16-12-2017, ora 20:16
Na_9
Nu este medic/terapeut
Na_9
Va recomand cu toata increderea dnul Ivanica Gabriel. Nici nu stati la indoiala. Noi am fost la dumnealui si pot sa confirm 100% ca este un medic care face minuni. Pot sa zic ca este UNICUL profesionist adevarat din intreaga tara care isi cunoaste lucrul minunat si pretul este accesibil. Daca doriti va dau mai multe detalii despre ce va intereseaza.
0
01-02-2018, ora 15:58
Vio18
Nu este medic/terapeut
Vio18
Noi nu am fost multumiti de felul cum am fost tratati de dr. Ivanica. A insistat sa facem ablatia la clinica d-lui, unde am platit 3000 de euro, apoi, cind s-a dovedit a fi o interventie nereusita, a justificat ca sansele de reusita erau de 50-60%. Normal era sa spuna asta inainte, nu? Nu recomand
0
04-02-2018, ora 12:00
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Păi cam astea sunt șansele de reușită la ablația cardiacă- 60%.
0
04-02-2018, ora 21:35
Vio18
Nu este medic/terapeut
Vio18
Da, acum stiu. Era frumos sa ni se explice inainte, nu dupa ce am dat banii. Mai ales ca sotul a reintrat in fibrilatie a doua zi, iar cind am sunat la dl dr i-a recomandat 4 pastile de Cordarone si a spus sa plecam linistiti acasa ca o sa fie bine. Si n-a fost. Era corect sa accepte sa-l vada, nu sa ne trimita acasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul parodontal în perioada de aÈ™teptare pentru ablaÈ›ie ar putea reduce riscul de recurență a fibrilaÈ›iei atriale
  • AblaÈ›ia cu balon criogenic la fel de eficientă ca ablaÈ›ia cu radiofrecvență în tratamentul fibrilaÈ›iei atriale la pacienÈ›ii cu insuficiență cardiacă
  • AblaÈ›ia ar putea oferi rezultate mai bune decât medicaÈ›ia pentru tahicardia ventriculară
  •