TPSV

Am tpsv.medici de la Tg. Mures ua recomandat ablatie.daca afacut-o cineva rog sa ma contacteze-.sant zile cand fac tahicardie de 2-3 ori.
11 comentarii

am tpsv. rugaminte pentru cei care au facut ablatie.ce presupune aceasta, cat dureaza operatia (min-max.cu aprox), ce tip de anestezie se foloseste si, in general, orice info credeti ca mi-ar putea fi de folos. multumesc mult.

eu am facut abalatia, pe 29ianuarie 2007, la bucuesti, spitalul fundeni, la Dnul Dr Radu Ciudin, , , , , , , , A REUSIT!!!! ESTE UN DOCTOR FFFFFF BUN CARE ITI SPUNE CE SANSE DE REUSITA AI!!!!!, , , , , , EU AM AVUT INCREDERE 100% IN CE MI-A SPUS SI A REUSIT!! -

Mai intai ai facut ELECTROFIZIOLOGIE pt a stabili exac ce ai s-au ai facut direc ablatie ??

Am fost diagnosticat cu TAHICARDIE PAROSISTICA SUPRAVENTRICULARA am facut electrofiziologie si s-a stabilit ca este doar un sindrom de preexcitatie dar uneori e drept mai rar am palpitatii ff puternice, atacuri de panica, stari de lesin. dar daca te calmezi trec de la sine.

La spitalul FUNDENI am fost internat pe data de 03.08.2005 dar mi s-a expicat ca doctorul RADU CIUDIN este in C O si m-au reprogramat la o data ulterioara, am plecat la Spitalul Militar (fost militar ) actualmente Centrul Clinic de Boli Cardiologice al Armatei Romane la Prof.Doct. Tintoiu Ion, un om extraordinar unde in urma efectuarii EXAMENULUI ELECTROFIZIOLOGIC am fost diacnosticat cu SINDROM DE PREEXCITATIE

GASITI SI MEDICI FFF BUNI LA S.M.C. BUCURESTI ... CENTRUL CLINIC DE BOLI CARDIOVASCULARE AL ARMATEI DOCT. LIVIU CHIRIAC DOCT. GABRIEL CRISTIAN
INCERCATI VIATA VOASTRA E MAI PRESUS DE ORICE
INCERCATI VIATA VOASTRA E MAI PRESUS DE ORICE

TELEFON 021 224 94 05 int 191, 192, 193, 194
FAX 021 312 08 55
Acestea sunt numerele pe care le am eu
SPITALUL SE AFLA VISAVIS DE GARA DE NORD BUCURESTI
FAX 021 312 08 55
Acestea sunt numerele pe care le am eu
SPITALUL SE AFLA VISAVIS DE GARA DE NORD BUCURESTI

OAMENI BUNI ! DUCETI-VA LA SIGUR ! NU RISCATI SA VA DATI PE MANA UNUIA CARE NU ARE O ACTIVIATTE LUNGA IN ABLATII!!!!
DNUL DR CIUDIN ESTE CEL MAI BUN DE LA NOI DIN TARA SI ESTE RECUNOSCUT AFARA!!
DNUL DR CIUDIN ESTE CEL MAI BUN DE LA NOI DIN TARA SI ESTE RECUNOSCUT AFARA!!

Pt cunostinta ta general mai ex un medic la Sp Fundeni actualmente C.C. ILIESCU sae num Prof Dr. APETREI EDUARD

recomand pe doctorul Radu Ciudin. Are diploma de recunoastere europeana, a aparut si la TV etc. Eu in el am cea mai mare incredere !

si eu am fost diagnosticata cu tpsv...mar interesa c e simptome aveti?rog raspuns urgent.ce tratament vi sa prescris si cam cat costa interventia si cum ii...etc?-

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Un filmuletz cu ABLATIA
- 7ablatie la Tg Mures
- 18ablatia
- 14ablatie
- 5Ablatia nu s-a putut face, se mai poate face ceva?
- 0ablatie endovenoasa
- 10ablatie
- 1Ablatia - tahicardie paroxistica supraventriculara
- 1ablatie cardiovasculara la brasov
- 1Rog un raspuns!!
- 0Ablatie
- 6Tahicardie paroxistica
- 1Ablatie flutter atrial - pret
- 7Cine a mai facut ablatie, fiind operat anterior de inima.
- 10Intervenție ablatie
- 1Aritmii
- 1Renunțare amiodarona
- 2Recomandari Dr. Sirbu-Prisecaru Raluca- ablatie
Mai multe informații despre: ablatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: