Ablatie reusita?
Buna seara! Am/ am avut TPSV si am facut acum cateva saptamani o ablatie. Acum cateva zile am avut exact aceleasi simptome pe care le aveam cand se declansa o tahicardie( care se oprea tot timpul doar iv la urgente...) - o stare de inceput de lesin, gol in piept, dupa care ar fi trebuit ca ritmul sa accelereze brusc, insa nu s-a intamplat asta. Ritmul nu a crescut si nici nu am simtit vreo bataie puternica ca si cum as fi iesit din criza...Astazi, am avut aceeasi senzatie. E ca si cum 'tahicardia ar vrea sa gaseasca o cale insa nu reuseste'. Vreau sa precizez ca crizele incepeau brusc si se terminau la fel de brusc. Acum, nu stiu ce sa cred...ablatia e reusita sau nu?
2 comentarii
Salut Razvan,
aceeasi chestie am resimitit o si eu, a doua zi dupa ablatie, m a luat Smurdul
si mi s a spus ca este un ritm iritativ care poate sa tina aproape o luna postablatie, dar fara succes la mine,
am 2 luni de acum de la ablatie, si mie ceva mai rau, mi au gasit hipertensiune gradII, si insuficienta
cardiaca grad I, acum nu stiu ce sa spun, am ajuns sa fiu destul de disperat, si incerc sa ma mentin tare, sa nu dau
in alte treburi mai anxioase, tin sa spun ca medicamentos nu tine nimic la mine...vad ca postarea ta e destul de veche,
as vrea un raspuns de la tine sau de la altcineva care s a mai intalnit cu aceleasi simptome.
Multumesc.
aceeasi chestie am resimitit o si eu, a doua zi dupa ablatie, m a luat Smurdul
si mi s a spus ca este un ritm iritativ care poate sa tina aproape o luna postablatie, dar fara succes la mine,
am 2 luni de acum de la ablatie, si mie ceva mai rau, mi au gasit hipertensiune gradII, si insuficienta
cardiaca grad I, acum nu stiu ce sa spun, am ajuns sa fiu destul de disperat, si incerc sa ma mentin tare, sa nu dau
in alte treburi mai anxioase, tin sa spun ca medicamentos nu tine nimic la mine...vad ca postarea ta e destul de veche,
as vrea un raspuns de la tine sau de la altcineva care s a mai intalnit cu aceleasi simptome.
Multumesc.
Bună ziua! Eu am aproape 3 săptămâni de la ablatie și fac în continuare aceste crize! La fel mi s a spus și mie ca este un ritm iritativ post ablatie deoarece cicatricea este foarte aproape de nodulul atrio ventricular care continua sa descarce impulsuri electrice! Iau 1/2 lokren de câteva zile, dar fără succes! Mai precis pulsul îmi creste brusc, scade la fel de brusc(valsalva) doar ca din cauza lokrenului nu mai creste foarte mult! Medicul spune ca durează 1 luna, 1 luna jumătate pana o sa dispară aceste fenomene! Pot sa spun ca imi este mai rău decât pana în ablatie! Când v au dispărut aceste fenomene iritative?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11TPSV
- 9fibrilatie atriala
- 203Ablatia... cat costa?
- 13Un filmuletz cu ABLATIA
- 4Ablatie la copil de 5 ani?
- 0ablatie cardiaca
- 0ablatie endovenoasa
- 6Ablatie cu radio-frecventa pentru articulatia sacro-iliaca. Unde?
- 1ablatie cardiovasculara la brasov
- 0ablatie AV plus stimulator pt fibril atriala paroxistica 79 ani
- 0ce simptome sunt normale sau nu după ablație?
- 3Ajutati-ma - In urma ablatiei piciorul este vanat, umflat si tare.
- 7Cine a mai facut ablatie, fiind operat anterior de inima.
- 10Intervenție ablatie
- 5Recuperare și simptome post-ablație - sindrom WPW
- 4Ablație cardiaca
- 1Operație ablatie copil 13 ani
- 1ablatie cardiaca copil 13 ani
Mai multe informații despre: ablatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: