Rog un raspuns!!
Buna ziua
Stie cineva cat costa o procedura de ablatie la stat?stiu ca in privat costa 9000 euro..ei spun ca un cateter costa 5000 euro...de aici costul mare...a facut cineva ablatie la stat..cat a costat? Dar procedeul wachmen??rog raspuns..va multumesc!!
Stie cineva cat costa o procedura de ablatie la stat?stiu ca in privat costa 9000 euro..ei spun ca un cateter costa 5000 euro...de aici costul mare...a facut cineva ablatie la stat..cat a costat? Dar procedeul wachmen??rog raspuns..va multumesc!!
1 comentarii
Buna ziua
Procedura de ablatie poate fi realizata in Spitalul Georges Pompidou din Paris, Franta de catre un coleg de al meu cu costuri mult mai mici decat cele mentionate de Dvs, valabil si pentru pacienti din Romania. Procedura implica spitalizare de 24 ore, cu externare a doua zi. Medicul despre care vorbesc practica aceasta procedura de peste 5 ani si are experienta in toate procedurile de electrofiziologie, precum si in implantul de occluder Watchman.
Pentru mai multe detalii va astept pentru o discutie.
Dr. Radu Pretorian
Procedura de ablatie poate fi realizata in Spitalul Georges Pompidou din Paris, Franta de catre un coleg de al meu cu costuri mult mai mici decat cele mentionate de Dvs, valabil si pentru pacienti din Romania. Procedura implica spitalizare de 24 ore, cu externare a doua zi. Medicul despre care vorbesc practica aceasta procedura de peste 5 ani si are experienta in toate procedurile de electrofiziologie, precum si in implantul de occluder Watchman.
Pentru mai multe detalii va astept pentru o discutie.
Dr. Radu Pretorian
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11TPSV
- 203Ablatia... cat costa?
- 13Un filmuletz cu ABLATIA
- 7ablatie la Tg Mures
- 14ablatie
- 4Ablatie la copil de 5 ani?
- 0ablatie
- 0ablatie endovenoasa
- 4Tahicardie paroxistica supraventriculara
- 2fumatul dupa ablatie
- 1ablatie cardiovasculara la brasov
- 2Ablatie reusita?
- 0Stie cineva cam cat se da la doctor pentru o ablatie?
- 5Dr.Siliste sau dr. Ivănescu?
- 0Poate sa-mi spuna cineva sincer cat l-a costat o ablatie la Timisoara??!!
- 6Tahicardie paroxistica
- 3Ajutati-ma - In urma ablatiei piciorul este vanat, umflat si tare.
- 1Ablatie la cluj la dr. Zdrenghea
- 4Ablație cardiaca
- 1Ablație raceala
Mai multe informații despre: ablatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: