Ablație cardiaca | Forumul Medical ROmedic

Ablație cardiaca

09-07-2023
Silviav
Nu este medic/terapeut
Silviav
Buna ziua, am 35 de ani și datorită episoadelor frecvente de tpsv urmează să fac o ablație cardiaca la Spitalul Monza. Dintre cei care au trecut prin aceasta procedura as fi dorit să știu dacă este dureroasa. Sunt un pic neliniștită deoarece am înțeles că ar fi doar o anestezie locala și sedarea ar fi minima. Cum ați trecut prin procedura? Au fost dureri in timpul ei? Mulțumesc anticipat. O zi plăcută!
4 comentarii
0
23-09-2023, ora 17:07
Alina.w
Nu este medic/terapeut
Alina.w
Ați făcut ablatia ?
1
03-10-2023, ora 12:39
Silviav
Nu este medic/terapeut
Silviav
Da, am făcut-o. A fost relativ ok. Am avut și o sedare ușoară. Nu a fost durere, doar senzația de disconfort in momentul in care se aplicau curenții. Ca o presiune am simțit eu. Recuperarea a fost extrem de rapida. Post intervenție doar o mica jenă in locul inciziei și cam atat
0
19-11-2023, ora 21:03
Șuiu Irina Elena
Nu este medic/terapeut
Șuiu Irina Elena
Bună seara,

Vă rog puteți să îmi dați mai multe detalii despre intervenție? Medicul la care v-ați operat, preturi.

Mulțumesc frumos
0
10-03-2024, ora 23:40
Samir122
Nu este medic/terapeut
Samir122
Bună seara !În urma cu 2 salt am avut intervenția de ablatiea a copilului (13ani diagnostic tpsv cu complex qrs larg) la dr Radu Vatasescu, în continuare copilului are momente când pulsul urca, știe cineva dacă e normal sa mai ai plusuri neregata după ablatie (160 cel mai mare puls)si dacă da cât ar trebui sa dureze?Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul parodontal în perioada de aÈ™teptare pentru ablaÈ›ie ar putea reduce riscul de recurență a fibrilaÈ›iei atriale
  • AblaÈ›ia cu balon criogenic la fel de eficientă ca ablaÈ›ia cu radiofrecvență în tratamentul fibrilaÈ›iei atriale la pacienÈ›ii cu insuficiență cardiacă
  • AblaÈ›ia ar putea oferi rezultate mai bune decât medicaÈ›ia pentru tahicardia ventriculară
  •