Ablație cardiaca
Buna ziua, am 35 de ani și datorită episoadelor frecvente de tpsv urmează să fac o ablație cardiaca la Spitalul Monza. Dintre cei care au trecut prin aceasta procedura as fi dorit să știu dacă este dureroasa. Sunt un pic neliniștită deoarece am înțeles că ar fi doar o anestezie locala și sedarea ar fi minima. Cum ați trecut prin procedura? Au fost dureri in timpul ei? Mulțumesc anticipat. O zi plăcută!
4 comentarii
Da, am făcut-o. A fost relativ ok. Am avut și o sedare ușoară. Nu a fost durere, doar senzația de disconfort in momentul in care se aplicau curenții. Ca o presiune am simțit eu. Recuperarea a fost extrem de rapida. Post intervenție doar o mica jenă in locul inciziei și cam atat
Bună seara,
Vă rog puteți să îmi dați mai multe detalii despre intervenție? Medicul la care v-ați operat, preturi.
Mulțumesc frumos
Vă rog puteți să îmi dați mai multe detalii despre intervenție? Medicul la care v-ați operat, preturi.
Mulțumesc frumos
Bună seara !În urma cu 2 salt am avut intervenția de ablatiea a copilului (13ani diagnostic tpsv cu complex qrs larg) la dr Radu Vatasescu, în continuare copilului are momente când pulsul urca, știe cineva dacă e normal sa mai ai plusuri neregata după ablatie (160 cel mai mare puls)si dacă da cât ar trebui sa dureze?Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Nu s-a irigat bine...
- 50Ablatia la clinica Diagnosis
- 13Un filmuletz cu ABLATIA
- 7ablatie la Tg Mures
- 4Ablatie la copil de 5 ani?
- 6Ablatie cu radio-frecventa pentru articulatia sacro-iliaca. Unde?
- 0ablatie AV plus stimulator pt fibril atriala paroxistica 79 ani
- 10Ablatie surub diastazis
- 0Stie cineva cam cat se da la doctor pentru o ablatie?
- 1cat costa ablatia la spitalul universitar?
- 5Dr.Siliste sau dr. Ivănescu?
- 0Electrostimularea musculara si ablatie la inima?
- 0Ablatie pentru fibrilatie atriala permanenta
- 6Tahicardie paroxistica
- 3Ajutati-ma - In urma ablatiei piciorul este vanat, umflat si tare.
- 1Ablatie flutter atrial - pret
- 2Recomandari Dr. Sirbu-Prisecaru Raluca- ablatie
- 2Ablație efectuată în Iasi
Mai multe informații despre: ablatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: