Donare de singe
Buna ziua iarasi eu numai ca la alt compartiment ! ;). De curind am donat ceva singe (450 ml) pentru prietenul meu, mai precis zis cu 8 zile in urma, nu pot sa zic ca mam simtit rau sau ceva de genul acesta, doar poate ca imi erau incetinite reactiile, acum peste aceste 8 zile ma simt parca mai plin de puteri. Cu ce sop va scriu. Eu sunt o persoana care practica sport, practic sala de forta (nu e un culturism profesional, doar pentru mine), si e clar ca donind singe am luat o pauza de la antrenamentele mele. Intrebarea mea e urmatoarea, cam cit timp ar trebui sa stau departe de sala ? Personal eu de la inceput am dorit sami dau undeva 14-16 zile (2 saptamiini), dar deja dupa 8 zile atest ca nu ma simt rau, poate chiar si mai bine ca inainte, si as dori sa incep deja peste 9 zile antrenamentele mele. Ce ziceti ? E corect in opinia dumneavoastra !!!! Scuzati ca poate am gresit cu postarea temei, la acest compartiment, dar am gasit de cuviinta ca acest compartiment e cel mai potrivit pentru situatia mea !!!
Multumesc mult pentru atentia acordata !!!
Si sa auzim numai de bine !!!
BAFTA !!!
Multumesc mult pentru atentia acordata !!!
Si sa auzim numai de bine !!!
BAFTA !!!
3 comentarii
Du-te fara nici o problema la antrenament. Prin lege, doar o zi ai liber daca donezi sange ; cantitativ, sangele se reface foarte repede, doar in 12 ore.Consuma lichide, alimenteaza-te normal si bucura-te ca ai salvat poate o viata.Numai bine!
pai si daca sangele se reface cantitativ in 12 ore de ce trebuie sa treaca minim 4 luni intre donari? este criza de sange...
se reface doar cantitativ (ca volum de lichid), numarul de hematii ramanand scazut din cauza donarii?
se reface doar cantitativ (ca volum de lichid), numarul de hematii ramanand scazut din cauza donarii?
care sint pasii pentru a dona singe? as vrea sa salvez o viata, dar mi-e si putin frica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2donare sange
- 4interpretare rezultat analize in urma unei donari de sange
- 4tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
- 4am devenit impotent dupa ce am donat sange
- 1Astm bronsic si donarea de sange
- 7Pot dona sange daca am anxietate sociala?
- 0recoltare sange
- 0Anemie după donat sange?
- 1se poate dona sange avand hipertensiune?
- 0Procedura donare sange
- 0Intarziere menstruatie dupa donare sange
- 0Doresc sa donez sange si nu pot
- 0Analize donare sange
- 2Pot dona dacă sunt sub tratament?
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 2Menstruație lunga și scăzută cantitativ
Mai multe informații despre: donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: