Procedura donare sange
Avand in vedere ca exista niste criterii de excludere permanenta ce impiedica unele persoane sa doneze sange, care este procedura pentru a dona sange chiar si in aceste cazuri? Nu pentru a salva vieti, deoarece se considera ca sangele nu mai este bun pentru astfel de obiective, dar pentru a beneficia de restul avantajelor pe care le aduce o astfel de operatiune, cum ar fi:
- donarea de sange este benefica pentru sanatatea donatorului intrucat sangele este improspatat, imunitatea organismului creste, iar riscul de paralizie si accident vascular se reduc cu 30%;
- in urma donarii de sange, rezistenta organismului la socuri creste. De exemplu, daca vei suferi un accident, reactia organismului ii va ajuta pe medici, acesta fiind deja obisnuit cu pierderea de sange si inlocuirea lui;
* Nu am gasit o sectiune unde s-ar incadra aceasta postare, prin urmare va rog sa o mutati in caz de nevoie.
- donarea de sange este benefica pentru sanatatea donatorului intrucat sangele este improspatat, imunitatea organismului creste, iar riscul de paralizie si accident vascular se reduc cu 30%;
- in urma donarii de sange, rezistenta organismului la socuri creste. De exemplu, daca vei suferi un accident, reactia organismului ii va ajuta pe medici, acesta fiind deja obisnuit cu pierderea de sange si inlocuirea lui;
* Nu am gasit o sectiune unde s-ar incadra aceasta postare, prin urmare va rog sa o mutati in caz de nevoie.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2donare sange
- 3Donare de singe
- 0intrebare donare sange.
- 4tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
- 4am devenit impotent dupa ce am donat sange
- 1Astm bronsic si donarea de sange
- 7Pot dona sange daca am anxietate sociala?
- 0recoltare sange
- 0Anemie după donat sange?
- 1se poate dona sange avand hipertensiune?
- 0Intarziere menstruatie dupa donare sange
- 0Doresc sa donez sange si nu pot
- 0Analize donare sange
- 2Pot dona dacă sunt sub tratament?
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 2Menstruație lunga și scăzută cantitativ
Mai multe informații despre: donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: