Disconfort abdominal Gust ciudat etc
Bună seară
Am ceva probleme cu stomacul De luni de zile și încă nu am dat de capăt. Am făcut analize sânge urină coprocultura nu a esit nimic rau doar putin colesterolul mărit. M-am programat și la o ecografie abdominala.
Doctorul de familie înainte ca sa fac analizele necesare mi-a recomandat sa i-au colebil și Controloc.
Simptomele sau mai schimbat foarte puțin în bine mă refer dar totuși am dureri abdominale greață la stomac și scaun prost..gaze și niște zgomote de parcă a-și avea niște balonașe prin stomac care se sparg.
De vre o 2 săptămâni am observat că am un gust ciudat când mănânc ouă indiferent cum sunt gătite simt o înțepătură in nas de parcă am mâncat hrean.Si dacă râgâi am gustul ăla pe tot gatul.
Am mai cumpărat alte ouă și tot la fel au un miros ciudat înțepător (asta miros eu) și un gust cum v-am spus de hrean cumva nici nu știu cum să explic.Nu stiu ce poate fi chestia asta...are cineva vreo ideie ce poate fi?
Am mers la doctorul de familie și mi-a dat iar controlac, crestor, ibutin și lagosa și cam atât.
Chestia e că i-au toate astea fără un diagnostic precis și cu o problemă nerezolvată încă...
Am ceva probleme cu stomacul De luni de zile și încă nu am dat de capăt. Am făcut analize sânge urină coprocultura nu a esit nimic rau doar putin colesterolul mărit. M-am programat și la o ecografie abdominala.
Doctorul de familie înainte ca sa fac analizele necesare mi-a recomandat sa i-au colebil și Controloc.
Simptomele sau mai schimbat foarte puțin în bine mă refer dar totuși am dureri abdominale greață la stomac și scaun prost..gaze și niște zgomote de parcă a-și avea niște balonașe prin stomac care se sparg.
De vre o 2 săptămâni am observat că am un gust ciudat când mănânc ouă indiferent cum sunt gătite simt o înțepătură in nas de parcă am mâncat hrean.Si dacă râgâi am gustul ăla pe tot gatul.
Am mai cumpărat alte ouă și tot la fel au un miros ciudat înțepător (asta miros eu) și un gust cum v-am spus de hrean cumva nici nu știu cum să explic.Nu stiu ce poate fi chestia asta...are cineva vreo ideie ce poate fi?
Am mers la doctorul de familie și mi-a dat iar controlac, crestor, ibutin și lagosa și cam atât.
Chestia e că i-au toate astea fără un diagnostic precis și cu o problemă nerezolvată încă...
1 comentarii
Bună ziua din nou
Am făcut analize la sânge urină coprocultura si ecografie abdominală. Au ești bine toate.
Am luat un tratament care îl i-au și acum dar povestea nu sa terminat încă.
Analizele care le-am făcut sunt destule ca să excludem infecția cu helycobater pylori? Si totodată cancerul gastric?
Gazele intestinale pot duce la simptomele astea? Greta și durere abdominală ?
Sunt mai bine de 3 luni de când mă lupt cu această problemă și încă nu știu ce se întâmplă.
Ar trebui să ajung la un Gastroenterolog ca să aflu în final ce am ?
Momentan i-au următoarele pastile scrise de doctorița de familie: controloc, crestor, ibutin și lagosa. Sincer nu văd mare diferență de cum mă simțeam înainte de tratament.
Va rog cineva care știe sau cunoaște ceva să lase un mesaj.
Am făcut analize la sânge urină coprocultura si ecografie abdominală. Au ești bine toate.
Am luat un tratament care îl i-au și acum dar povestea nu sa terminat încă.
Analizele care le-am făcut sunt destule ca să excludem infecția cu helycobater pylori? Si totodată cancerul gastric?
Gazele intestinale pot duce la simptomele astea? Greta și durere abdominală ?
Sunt mai bine de 3 luni de când mă lupt cu această problemă și încă nu știu ce se întâmplă.
Ar trebui să ajung la un Gastroenterolog ca să aflu în final ce am ?
Momentan i-au următoarele pastile scrise de doctorița de familie: controloc, crestor, ibutin și lagosa. Sincer nu văd mare diferență de cum mă simțeam înainte de tratament.
Va rog cineva care știe sau cunoaște ceva să lase un mesaj.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 7Nu diger alimente
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 0Disconfort abdominal inferior.
- 0interpretare colonoscopie
- 0Disconfort abdominal, tensiune abdominala
- 3Am apendicita?
- 2Discomfort abdominal in zona buricului, cate odata si in partea dreapta sub coaste!
- 9Disconfort abdominal - greu de explicat
- 0Disconfort
- 1Colon iritabil?
- 0Colon iritabil sau ce poate fi? ajutor pls.
- 2Probleme cu digestia
- 1Senzatie neplacuta la vezica urinara
- 0Disconfort la stomac
- 2Disconfort partea dreapta
Mai multe informații despre: Disconfortul abdominal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: