Senzatie neplacuta la vezica urinara
Buna ziua! am de cateva luni, o problema la vezica urinara. Nu stiu sa o descriu foarte bine in cuvant, e ca o usturime, durere, presiune, deasupra osului pubian. Am fost la urolog, am facut o ecografie si totul este normal, am fost si la ginecologie si totul este normal. Ramane sa fac o urocultura si sa astept rezultatele la testele de secretie vaginala. Dar medicul meu de familie mi a spus ca nu pare a fi o infectie urinara deoarece nu simt usturimi cand urinez, nu merg des la toaleta, jetul de urina este normal. Ma deprima foarte tare si nu stiu unde sa mai merg, la ce doctor. Am luat si antibiotice si degeaba. Ma simt la fel. A mai trecut sau trece cineva prin asta? Sau un medic poate sa mi raspunda? Multumesc!
1 comentarii
Buna!
Te rog sa-mi spui daca ai reusit sa descoperi problema. Ma confrunt cu exact aceleasi simptome, am luat si tratamente cu antibiotice, am facut 4 controale la ginecolog, teste si analize au iesit bine toate, am facut si 2 controale la urolog. Am facut si RMN abdomen si pelvis si ar fi ok. Momentan iau tratament 1 luna pentru vezica hiperactiva, exact ca si tine, desi nu cred ca am asa ceva, fiindca nu ma duc sa urinez doarte des.
Sunt disperata si simt ca nu mai am mult si intru in depresie. Relatia cu sotul s-a deteriorat in ultimele luni, nu ma intelege, am inpresia ca nu ma crede ca sunt bolnava, desi eu nu ma simt bine.
Tare mult as dori sa-mi raspunnzi, ca sa stiu ce am de facut mai departe.
Te rog sa-mi spui daca ai reusit sa descoperi problema. Ma confrunt cu exact aceleasi simptome, am luat si tratamente cu antibiotice, am facut 4 controale la ginecolog, teste si analize au iesit bine toate, am facut si 2 controale la urolog. Am facut si RMN abdomen si pelvis si ar fi ok. Momentan iau tratament 1 luna pentru vezica hiperactiva, exact ca si tine, desi nu cred ca am asa ceva, fiindca nu ma duc sa urinez doarte des.
Sunt disperata si simt ca nu mai am mult si intru in depresie. Relatia cu sotul s-a deteriorat in ultimele luni, nu ma intelege, am inpresia ca nu ma crede ca sunt bolnava, desi eu nu ma simt bine.
Tare mult as dori sa-mi raspunnzi, ca sa stiu ce am de facut mai departe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5luna de miere cu... probleme
- 7Nu diger alimente
- 3cancer vezica urinara
- 3Ma chinuie vezica urinara de 6 luni!
- 1Carcinom urotelial papilar grad 3 de diferentiere
- 0cancer vezica urinara?
- 18disconfort abdominal
- 0Disconfort abdominal, tensiune abdominala
- 0balonare, dureri abdominale, hemoroizi, sange scaun + consistenta moale, lichidiana
- 2Discomfort abdominal in zona buricului, cate odata si in partea dreapta sub coaste!
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 0cancer vezica interpretare ct
- 1Colon iritabil?
- 2Probleme cu digestia
- 0Disconfort la stomac
- 0Infecție urinară?
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
Mai multe informații despre: Vezica urinara Disconfortul abdominal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: