Am apendicita?
Buna ziua! In urma cu o săptămână mi-au apărut dureri in testicolul stâng asa ca am luat hotărârea de a merge la un chirurg. Acesta m-a consultat si mi-a spus ca este o simpla inflamatie si mi-a prescris Ciprinol si Nurofen. Dupa o zi mi-au apărut intepaturi in partea inferoara a abdomenului asa ca am revenit iar acesta a spus ca este ceva normal si mi-a spus sa continui tratamentul. L-am continuat doar ca vineri seara mi-a apărut o durere in partea dreapta jos care radia in piciorul drept iar sambata am fost la urgente unde m-a consultat un chrurg si mi-au facut un ecograf si mi-au spus ca nu ar fi apendicita. Mentionez ca am un disconfort in partea dreapta când in partea de jos când in părerea de sus a abdomenului dar si in spate tot in partea dreapta. Analizele de sânge au iesit bine. Va rog frumos sa mă ajutati pentru ca îmi este frica sa nu fie vreo apendicita. Multumesc anticipat
3 comentarii
Acum problema la testicolul stg. a disparut?Mai ai durere acolo?Ce greutate ai?
Problema la testicolul stang a disparut. Am facut un alt ecograf abdominal si mi s-a spus ca am nisip la rinichi.Intrebarea mea este urmatoarea- Poate sa radieze durerea de la rinichiul drept in partea dreapta jos a abdomenului? Durerea in abdomen nu este constanta si nici foarte intensa.
Desigur, durerea poate iradia de la rinichi spre abdomen.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8testicolul stang umflat
- 7Nu diger alimente
- 7inflamarea testicului
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 2O umflatura in scrot pe testiculul stang
- 1Testicul umflat de la masturbare
- 0Inflamatie la testicol cam de trei zile
- 1Umflatura mica testicul
- 0Disconfort abdominal inferior.
- 18disconfort abdominal
- 1Buba Inflamatie testicul
- 3Disconfort abdominal
- 0Durere testicul, inflamație, edem
- 1Colon iritabil?
- 0Inflamație la testiculul drept
- 0Colon iritabil sau ce poate fi? ajutor pls.
- 2Probleme cu digestia
- 1Disconfort abdominal
- 1Disconfort abdominal Gust ciudat etc
Mai multe informații despre: Disconfortul abdominal inflamatia testiculului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: