dintii portelan cu puncte negre pe ei si chiar unul spart

04-07-2012
elisamaria
Nu este medic/terapeut
elisamaria
dragii mei prieteni care ma poate ajuta in acesta problema..mi-am pus nu de mult dinti de portelan si sus si jos mi-am facut un zimbet perfect m-a costat aproximatim 100 milioane nici dupa 5 luni mi-au aparut citeva punte mici negre pe ei si chiar unul dintre ei s-a spart pe jumatate..tare nu am mincat decit foarte rar poate un covrig dar totusi uite ?mie atit de jena pe banii mei sa merg sa ma cert cu dentista de mers orcum trebuie sa ajung dar mie teama sa nu ma coste iarasi bani...greseala mea e ca nu am luat nici garantie si numai dumnezeu stie cit am rabdat ca sa fac rost de banii astia pt dinti-voua vi s-a intimplat asa ceva?de ce ar fi punctele negre pe dinti..?de spart ?
2 comentarii
0
04-07-2012, ora 11:27
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna ziua,
1. NU aveti DE CE sa va certati cu dentista,
ati GRESIT necerand si doamna nedanduva CHITANTA pt. lucrarea efectuata
si platita de dvs...scuze..poate zice ca, v-a dat! si?
de preferat, sa mergeti cu "frumosul" si sa-i explicati, poate asa va ajuta!?
2.in situatia dvs sunt SI eu, nu am cerut chitanta (am platit atunci 8.200 lei)
dar au trecut 6 ani si deocamdata totu-i ok.
Ma ingrozesc si eu cand, vad cati scriu despre aceasta problema.
offf...
succes in rezolvarea problemei dvs.
0
12-07-2012, ora 13:05
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Intr-adevar trebuia sa cereti chitanta mai ales cand este vorba de o asa suma. Acele puncte negre pot fi depuneri de tartru daca nu este sarita ceramica. In ceea ce priveste dintele spart mergeti si spuneti-i doamnei doctor deoarece este dreptul dvs.
Pe de alta parte daca au aparut puncte de tartru pe lucrare inseamna ca nu efectuati un periaj corect. O astfel de lucrare necesita o igiena foarte riguroasa si atenta pentru ca este in interesul dvs. sa o pastrati frumoasa cat mai mult timp.
Un periaj corect inseamna de 2 ori pe zi, timp de 3-5 minute si binenteles trebuie sa aveti si o tehnica adecvata.
Evitati sa muscati din alimente, sa consumati seminte, alune, etc. Cel mai bine este sa rupeti intai alimentele si apoi sa le introduceti in gura.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul