Dilatare angiomatoasa a venei septale

24-01-2019
anca 27
Nu este medic/terapeut
anca 27
Buna ziua.Baietelul meu de 11 ani are de mai mulți ani dureri de cap, frunte, deasupra ochiului.Dupa mai multe analize, controale oftalmologie si Orl cu diferite diagnostic cum, ca este in crestere si presiunea este cea vinovata ptr durerile de cap. Durerile de cap s-au intensificat am ajuns la neurologie pediatrica in orasul nostru s-a pus diagnostic de migrenă.Durerile au continuat si chiar nu păreau migrene in sfarsit am ajuns in Bv la un neurolog foarte bun care nea-a trimis sa facem rmn cap.L-am facut si am primit si rezultatul dar până marti sunt cam îngrijorată dacă ma poate ajuta cineva cu citirea acestui termen de:

Concluzie :   IRM cerebral nativ  evidentiaza o dilatare angiomatoasa a venei septale - - anomalie de dezvolatre venoasa ? 
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  • Migrenele asociate cu nivelul de sodiu din lichidul cefalorahidian
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  •