dificultate la inghitire
buna! am inceput un tratament cu doxiciclina, iar prima capsula am inghitit-o fara apa.la cateva minute am simtit o durere puternica de stomac si o arsura pe esofag. am continuat tratamentul si stomacul nu ma mai doare insa de cate ori inghit (mai ales mancarea solida) simt ca se duce cu "nod". ce poate fi? multumesc
4 comentarii
si eu am uneori dificultate la inghitire, in ultimul timp mai des, nu stiu ce ar putea fi.
se pare ca este vorba de esofagita de reflux, trebuie neaparat sa faci investigatii medicale:endoscopie esofagiana, analize de laborator, echo abdominal.ai avut sau ai probleme gastrice?
si eu am aceiasi problema. tot de la doxicilina. medicul mi a zis ca am esofagita, respectiv ca mi s-a iritat esofagul de la doxicilina, aceasta fiind un antibiotic f puternic. mi-a prescris nexium pt o luna. data viitoare cand luati doxicilina.multa apa si neaparat mancati inainte. de aseamenea puteti sa luati biotics pt a reface flora intestinala, sau sa macati mult iaurt:)
Cei care ați făcut endoscopie, cum este??? Pe mine m-a cam speriat cineva și îmi doresc să o fac dar îmi e tare frică...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 12hipertiroidism?
- 4durere la inghitire
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 7roseata si inflamatie in gat
- 10ganglion inflamat la gat, nu pot sa inghit bine
- 8nod in gat
- 4caut un raspuns va rog
- 6ma doare foarte rau in gat, cand inghit
- 4senzatie de inecare
- 0Nu pot manca si tusesc
- 2amigdale marite + miros neplacut
- 4am ceva in gat la inghitire
- 3Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 1Durere gat la inghitire
- 3Durere in gat
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 2Gât stramt - denivelari pe gat si gat ingust, inghit foarte greu
Mai multe informații despre: Dificultatea in deglutitie inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: