dificultate la inghitire

buna! am inceput un tratament cu doxiciclina, iar prima capsula am inghitit-o fara apa.la cateva minute am simtit o durere puternica de stomac si o arsura pe esofag. am continuat tratamentul si stomacul nu ma mai doare insa de cate ori inghit (mai ales mancarea solida) simt ca se duce cu "nod". ce poate fi? multumesc
4 comentarii

si eu am uneori dificultate la inghitire, in ultimul timp mai des, nu stiu ce ar putea fi.

se pare ca este vorba de esofagita de reflux, trebuie neaparat sa faci investigatii medicale:endoscopie esofagiana, analize de laborator, echo abdominal.ai avut sau ai probleme gastrice?

si eu am aceiasi problema. tot de la doxicilina. medicul mi a zis ca am esofagita, respectiv ca mi s-a iritat esofagul de la doxicilina, aceasta fiind un antibiotic f puternic. mi-a prescris nexium pt o luna. data viitoare cand luati doxicilina.multa apa si neaparat mancati inainte. de aseamenea puteti sa luati biotics pt a reface flora intestinala, sau sa macati mult iaurt:)

Cei care ați făcut endoscopie, cum este??? Pe mine m-a cam speriat cineva și îmi doresc să o fac dar îmi e tare frică...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu pot inghiti mancarea decat pasata
- 12hipertiroidism?
- 64probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
- 3imi raman alimente in gat
- 16problema cu gatul
- 1Dificultate la inghitire
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 33jena in gat
- 5Probleme mari la inghitit
- 2Nu pot inghiti mancarea solida.
- 6URGENT...probleme la inghitit si respirat
- 1Senzatie de umflare a Gatului pe partea dreapta spre maxilar
- 6Durere in gat la inghitire !
- 0Posibil amigdalita
- 2Dificultate la inghitirea propriei salive
- 2Gât stramt - denivelari pe gat si gat ingust, inghit foarte greu
- 5Probleme la înghițire, senzație de pielita in gât
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: Dificultatea in deglutitie inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: