tiroidita cronica cu normotiroidie
Buna ziua!
Am o nelamurire foarte mareeee.Am fost si mi.am facut Tsh prima oara si mi.a iesit marit 5.45 limita fiind de 4.20.Am fost la doctor si mi.a dat de facut pe langa el si FT4, T3 si anti-TPO., fT4 si T3 mi.au iesit bn, iar anti-TPO mi.a iesit 1000 limita fiind de 5.61.(eu am 24 de ani).Inainte sa fac si celelalte analize am crezut k am hipotiroidita avand tsh marit, dar diagnosticul dat de domnul doctor Stanescu Bogdan prin mail, mi.a spus sa nu mai bat drumu pana la bucuresti k imi da raspprin mail dupa ce imi vine toate analizele, Diagnosticul fiind de tiroidita cronica cu normotiroidie iar tratamentul este de seleniu200mgr/zi si fulgi de ovaz zilnic.
Intrebarea mea este ce fac cu TSH -UL, oare nu este prea mare si nu am nevoie de tratament, sau neavand Ft4 si T3 modificat nu are importanta?
Astept din tot sufletul un raspuns, chiar nu stiu ce sa fac ?Am mai fost la un alt doctor in Pitesti si imi daduse euthyrox, dar am renuntat k am auzit k nu este prea bun.
Am o nelamurire foarte mareeee.Am fost si mi.am facut Tsh prima oara si mi.a iesit marit 5.45 limita fiind de 4.20.Am fost la doctor si mi.a dat de facut pe langa el si FT4, T3 si anti-TPO., fT4 si T3 mi.au iesit bn, iar anti-TPO mi.a iesit 1000 limita fiind de 5.61.(eu am 24 de ani).Inainte sa fac si celelalte analize am crezut k am hipotiroidita avand tsh marit, dar diagnosticul dat de domnul doctor Stanescu Bogdan prin mail, mi.a spus sa nu mai bat drumu pana la bucuresti k imi da raspprin mail dupa ce imi vine toate analizele, Diagnosticul fiind de tiroidita cronica cu normotiroidie iar tratamentul este de seleniu200mgr/zi si fulgi de ovaz zilnic.
Intrebarea mea este ce fac cu TSH -UL, oare nu este prea mare si nu am nevoie de tratament, sau neavand Ft4 si T3 modificat nu are importanta?
Astept din tot sufletul un raspuns, chiar nu stiu ce sa fac ?Am mai fost la un alt doctor in Pitesti si imi daduse euthyrox, dar am renuntat k am auzit k nu este prea bun.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme cu tiroida sau atacuri de panica?
- 2tiroida
- 4Tiroida de trei ori mai mare fata de cantitatea normala
- 4Probleme cu tiroida?
- 3519Care este starea dupa operatie de tiroida?
- 0afectiuni tiroidiene - epilare IPL
- 0Tiroida interpretare rezultate
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 13Probleme TIROIDĂ ?
- 4glanda, tiroidita cronica autuimuna
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 1probleme cu tiroida?
- 1Interpretre analize va rog frumos
- 4Tiroidita autoimuna - tratament seleniu
- 7probleme de tiroida
- 1posibil problema cu tiroida?
- 0Tiroida inflamata ecografic
- 0Operație tiroida
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: