diagnostic: balanita candidozica; va rog nedumerire
Dupa un contact sexual ( in timp ce eram pe antibiotice ) am luat o balanita.. bine ca si partenera mea a spus ca a avut o vaginita in trecut.. bun.. am fost la un doctor foarte bun aparent... diagnosticul cel prezentat.. mi-a prescris lomexin si probiotice.. dupa o sapt tratament lomexin a disparut complet.. am fost la al 2 lea control mi-a zis sa ma mai ung o data la 2 zile si apoi sa ma dau cu o crema cicatrizanta si e totul ok.. bun.. dupa ce am auzit asta acestea..am zis ca totul e ok si mi-a fost facut sex oral.. dupa 3 zile mi-a aparut din nou.. putin mai proeminent.. am dat cu lomexin.. a revenit ( aici am fost si eu neglijent )... apoi am incercat nidoflor.. iar in timpul acesta MI-A APARUT O BUBITA ALBA PE ATA PENISULUI... DUREROASA.. asta ma ingrijoreaza... de la ce ar putea fi ? tot de la neglijarea mea ? nu ma doare cand urinez ( doar daca curge urina pe ea ), ma doare doar cand o ating cu ceva.. in rest nu simt nimic, ESTE EXACT SUB CAPUL PENISULUI PE ATA SI ARE O CULOAREA ALBA-GALBUIE ( zona este si putin rosiatica..inflamata).. cand dau cu lomexin pe ea ustura(doare) vreo 5-10-20 sec apoi revine la normal.. ce ar putea fi ? A revenit balanita de la neglijenta mea? va rog un raspuns cat mai prompt. Multumesc !
5 comentarii
inca ceva ce am uitat :.. bubita aia alba parca este putin intrata in fren ( ca o afta bucala ) numai ca la o proportie mult mai mica.. va dati seama daca este exact pe ata.. Motiv de panica ?
zona de roseata de langa " punctul alb dureros " s-a mai retras dar cand adaug lomexin tot ma doare.. ustura destul de tare... ce fac ? mai aplic lomexin? las sa treaca de la sine? imi raspunde cineva va rog frumos? :))
Daca te iriti mai tare cu Lomexin foloseste doar crema Nidoflor...si spalaturi cu bicarbonat de sodiu..pana te vindeci abtine-te de la relatii sexuale..
Am inteles.. multumesc mult Doamna Doctor.. in caz ca recidiveaza si dupa tratamentul cu nidoflor voi merge la un alt consult.. dar sper sa nu fie nevoie
Poate de acum inainte ai sa te PROTEJEZI !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Va rog! Balanita - transmitere, simptome, tratament?
- 5Balanita candidozica - ce tratament alternativ imi recomandati?
- 4Balanita candidozica - informatii
- 0balanita candidozica va rog ajutor!
- 4tratament balanita candidozica recidivata
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 2Bubite rosii pe penis
- 2Tratament balanita candidozica
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 0Dureri in interiorul Penisului si Balanită candidozică greu de tratat
- 2Candidoza sau balanita?
- 0Balanopostită candidozică + lichen sclero-atrofic interfesier
- 7Balanita candidozica
Mai multe informații despre: balanita candidozica